vrijdag 29 maart 2013

Dagelukse gelukstips voor nóg beter dan beter! (2)

Als jij denkt dat je een ingewikkelde route nodig hebt om bepaalde dingen in je leven te bereiken dan heb je ook een ingewikkelde route nodig! Punt.

Als je echter daarentegen ontspannen en min of meer achteloos je ding doet dan zul je merken dat alles veel makkelijker voor je zal verlopen. Want weerstand creeert weerstand. Als je iets met tegenzin of met heel veel moeite doet dan is het uitgangspunt sowieso niet goed.

Je moet alleen dingen doen waar je veel passie voor voelt. Want hoe meer jij dingen doet die diep van binnen goed aanvoelen, des te beter zal alles aansluiten bij je ware ik. En hoe meer je in lijn werkt met de ware jij die je bent des te beter je leven zal gaan lopen.

Het valt natuurlijk niet mee om af te stappen van sommige gewoontes die je al jaren doet maar als jij je er niet meer prettig bij voelt wordt dan het toch echt eens tijd om van je begaande pad af te gaan en een andere afslag te nemen. Als je het idee hebt dat je vast zit dan moet je in actie moeten komen om wat te veranderen aan je leven.

En het maakt niet uit wat. Any change is good!

Succes!1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een waarheid!!!
Maar de kunst om het te doen!PPFFFF

Groeten Wilma