vrijdag 14 juni 2013

Geavanceerde technieken voor nóg meer geluk in je leven!

Valt wel mee hoor met die geavanceerde technieken. Integendeel zelfs. Het is in feite juist reuze makkelijk om je droomleven te manifesteren. Een fluitje van een cent. Als je maar de juiste toon aanslaat!

In feite is het even simpel om een stroopwafel te realiseren of om je droomkasteel op een berg met 14 hectare grond erbij voor elkaar te krijgen. Het enige wat je tegenhoudt zijn je geloofsovertuigingen. En helemaal niks anders.

Je focus bepaalt alles wat er op je pad komt. Waar is jouw focus op gericht?

Hier nog wat handige andere tips:

Als je van mening bent dat de Law of Attraction voor jou niet werkt omdat je nog niet al je dromen hebt weten te manifesteren in je leven, weet dan dat de Wet van aantrekking altijd werkt maar je alleen die dingen geeft waar jij je aandacht aan schenkt.

Dus ben je nog niet helemaal happy met de dingen in je dagelijkse leventje dan volgt hier de remedie: Wordt eerst happy en dan komt alles als vanzelf op je af!  

Makkelijker kan bijna niet. Wel moeilijker!

Nog een tip:

Andere mensen kunnen geen vibrationele invloed hebben op jouw leven. Tenzij jij waarde gaat hechten aan hun meningen. Dan wordt hun visie kennelijk iets waar jij geloof aan hecht en op die manier trek je het als het ware in je ervaring. Met als gevolg dat ze wél invloed krijgen.

Al zou een miljoen mensen tegen je zijn, als jij het negeert heeft het geen effect. Ze sterk ben je. Wordt je meer bewust van je potentieel en er gaan deuren voor je open. De dikste deuren.

Wat je verder elke dag moet doen:

Je moet vastberaden zijn om elke dag weer op zoek te gaan naar positieve aspecten om je focus op te richten. Alles waar jij je aandacht aan schenkt wordt jouw punt van aantrekking dus het is rete belangrijk waar je naar kijkt.

Natuurlijk is het veel makkelijker om te kijken naar alle dingen die nog niet lekker lopen in je leven. Je relatie misschien, de conflicten elders in de wereld, ziekte om je heen.

Weet dat deze dingen alleen kunnen verdwijnen als je er geen aandacht aan schenkt. Denk in plaats daarvan aan een harmonieuze relatie met je partner en je familie of aan een vredige samenleving elders in de wereld of een toestand van welzijn voor jezelf en voor je medemens.

Dus niet aan ellendige zaken want dan krijgen we er alleen maar meer van!

Denk erom: er is geen krachtigere energie dan positieve energie. Alleen het licht kan het duister doen verdwijnen. Met duister kun je geen licht laten verdwijnen. Je kunt het licht hoogstens versluieren maar licht brandt altijd in het universum.

Liggen wij 's-nachts in het donker dan schijnt elders de zon. Ziekte en oorlog zijn slechts tijdelijke verduisteringen. Het licht wint altijd!

Het is zaak te genieten van de dingen die je hebt meegemaakt of die je bezit. Maar vergeet niet te verlangen naar weer nieuwe uitdagingen en ervaringen.

Dat is de essentie van het leven: blijven groeien door ervaring. Als je stopt met verlangen dan zul je overgaan van de fysieke toestand naar de non-fysieke toestand wat wij de dood noemen. In wekelijkheid zal dit slechts een overgaan naar een andere dimensie zijn.

En in die lichtere dimensie ga je gewoon weer verder met ervaren en groeien. Dit proces houdt nooit op totdat je steeds beter in je vel of in je niet vel komt te zitten.

Blijf dus groeien! En al maak je elke dag maar babystapjes. Elk stapje is er een op weg naar een nog betere jij. En soms twee stapjes achteruit en dan weer eentje vooruit.

Want af en toe ga je flink op je bek. Nou prima. Da's ff een leermomentje. Een wake-up call om je weer in een andere richting te sturen. De mooiste dingen die ik heb meegemaakt kwamen nadat ik grote fouten had gemaakt.

Om de hoek van elke slingerend bergpad ligt weer een verrassing op je te wachten.

Stay hungry, stay foolish!

Blijf het deuntje fluiten van het liedje dat jij graag wilt horen. Laat je niet misleiden door de dingen die nu jouw 'realiteit' zijn. Het is geen realiteit. Het is geschiedenis wat je ziet. De 'actuele feiten' die je onder ogen ziet en die je niet bevallen zijn niets anders dan het resultaat van in het verleden gedachte gedachten, emoties en acties. Niks meer en niks minder.

Haal je blik er van af en richt het op de zaken die je wel wilt. Je gaat dan direct tegels leggen op het nieuwe pad naar nog meer geluk en al die andere zaken van welzijn en voorspoed die op dat pad gaan komen.

Tot slot:

Laat je niks wijsmaken door negatievellingen die zeggen dat het met de wereld steeds slechter en slechter gaat. Integendeel, het gaat steeds beter en beter! Blijf positief! Laat je niet gek maken. Niet door je vrienden, kennissen en collega's en vooral niet door de media.

Denk erom: Alles is te vinden op internet. En vooral: De Waarheid!  

Laat je niks wijsmaken door die man die om acht uur 's-avonds jou de waarheid verteld.

Blijf kritisch!

Laat je geen kant en klare nieuwsmaaltijden voorschotelen. Laat je geen angst aanpraten door individuen die zeggen dat er nucleaire of andersoortige dreigingen aanstaande zijn. Het is allemaal geneuzel om je positiviteit en potentieel te ondermijnen.

Dit zijn gevaarlijke stromingen die al eeuwenlang jou vertellen hoe de wereld in elkaar steekt.

Nou, ik zal u later nog wel een keer vertellen hoe die wereld dan wél in elkaar steekt.

U bent duizend keer sterker dan u denkt dat u bent. Maar niet iedereen wil dat u dat weet. Blijf positief. Blijf licht uitstralen. Het duister moet, gaat en zál daar door verdwijnen.

Gogogo!