donderdag 30 oktober 2014

Hoe ga je om met eng nieuws à la Ebola, Isis en de crisis?

Vraag: "We worden gebombardeerd met slecht nieuws in de media. Het lijkt wel of de wereld in brand staat. Hoe moet je omgaan met deze negatieve berichten?"   

Gewoon geen aandacht aan schenken want dan krijg je er alleen maar meer van. We creëren continue onze eigen realiteit incluis alle misère en ellende op aarde. Hoe krankzinnig dit ook mag klinken, toch is het de énige waarheid.

Door steeds maar weer de focus te richten op bepaalde negatieve zaken zoals bijvoorbeeld de crisis in het Midden Oosten, hou je juíst deze conflicten in stand. Pas als we de aandacht gaan richten op positievere zaken en een meer vredige wereld dan zal deze gewenste situatie ook vroeg of laat onze realiteit worden.

Zo werken de Universele wetten nou eenmaal. Daarom werkt bijvoorbeeld ook de 'War on Drugs' niet.

Des te harder je tegen iets in het geweer gaat, des te krachtiger het juist wordt. Het krijgt meer energie. Het wordt onderdeel van je realiteit. Door de focus die je er op richt ga je het juist aantrekken. Loop dus ook nooit mee in een betoging tegen oorlog maar juist wél in een parade voor vrede.

Okay...

Er was eens een vrouw die maar geen passende partner kon vinden. Toen iemand haar vroeg aan wat voor eisen haar toekomstige echtgenoot moest voldoen zei ze dat hij niet mocht roken, niet mocht drinken en niet de hele dag voor de buis mocht liggen om naar voetbal te kijken.

Doordat ze de aandacht richtte op negatieve aspecten trok ze continue kerels aan die aan al deze voorwaarden voldeden: bierzuipende en kettingrokende sportmaniakken.

Het maakt het Universum allemaal geen ene reet uit wat je denkt. Het geeft simpelweg de perfecte match voor je meest dominante ideeën en gevoelens.

God heeft ons de vrijheid gegeven om álles te creëren wat je maar bedenken kan. Dus alle gedachten worden dingen. Dit machtige en oeroude wapen dat sterrenstelsels kan doen scheppen, kan de mooiste dingen realiseren maar ook de meest gruwelijkste nachtmerries...

Weinig mensen weten dit echter helaas. Ze hebben geen flauw idee welke sluimerende superpower er in hun innerlijk huist en denken dat Rutte, Merkel en Obama hun leven bepalen.

"Ja, maar wat als je nou bang bent voor Ebola bijvoorbeeld? Of Jihadisten die de boel opblazen? Hoe kun je rustig gaan slapen zonder aan al die enge dingen te denken?"

Ten eerste moet je niet al het nieuws geloven. Veel nieuws is compleet georkestreerd en verzonnen en zijn kant en klare ‘scripted formats’ die als ware de nieuwste real life soap van John de Mol voorstellen. Toekomstige rampen liggen al klaar op de plank. Ik kan je zo voorspellen hoe 2015 er uit gaat zien:  De volgende recessie, de volgende bankencrisis, deflatie, de volgende ‘terreuraanslag’ door Isis, Is, Al Aqaida of weet ik veel hoe ze dan weer heten..enzovoorts…

We leven gewoon werkelijk in The Truman Show. Alleen hebben weinigen het nog door. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker en hebben we uiteindelijk zelf wél de regie in handen over een betere wereld. Daar over later meer.  

"Dit klinkt erg vergezocht en onrealistisch…"

Ik zou een boek over dit onderwerp kunnen schrijven maar ik hou het kort: De wapenindustrie heeft niets aan vrede. De farmaceutische industrie heeft niets aan gezonde mensen. Snap je? Als je medicijnen of kogels wilt verkopen dan zul je wel een markt moeten hebben en als die markt er niet is dan creëren bepaalde lieden die wel.

Er lopen dus een aantal klootzakken op aarde rond die het niet zo goed met u en ik voor hebben... Die continue het feestje lopen te verzieken. En da's een understatement.

Hun grootste en belangrijkste wapen is om ANGST te zaaien en te liegen en te bedriegen om hun gitzwarte agenda ten uitvoer te kunnen brengen. Deze lieden weten dat juist door die angst te zaaien (een zeer krachtige negatieve emotie en energie) weer nieuwe conflicten en ziekten automatisch worden gecreëerd.

Simpelweg omdat deze slimme rakkers wél begrijpen dat de mensheid continue zijn eigen realiteit manifesteert!

Dus die gecreëerde realiteit kan wereldvrede zijn of een planeet in oorlog. Aan ons de keuze

We hebben in werkelijkheid dus zelf alle touwtjes in handen. Door voeding te geven aan negativisme manifesteren we dus continue weer crisis op crisis...

Scary stuff als je er goed over nadenkt en bijna niet te geloven maar toch is het de 'one and only thruth'...

"Leuk concept maar velen denken er toch werkelijk anders over."

Je mag denken wat je wil. Die vrijheid heb je gelukkig. Maar kies je gedachten zorgvuldig. Je mag denken aan gruwelijke zaken, dat moet je lekker zelf weten. Maar ik denk liever aan leuke dingen. De mening van de meerderheid hoeft trouwens nog niet de waarheid te zijn. Voor de waarheid heb je maar één mens nodig…

De enige manier om aan deze al duizenden jaren lange spiraal van geweld en ellende te ontsnappen is om de aandacht op positievere zaken te richten. En NOOIT meer bang zijn. Angst is een slechte raadgever en wordt vroeg of laat je realiteit.

Probeer nou maar de gehele dag gewoon lekker bezig te zijn en je goed je goed te voelen. Daar heb je veel meer aan. Doe leuke dingen met de grootst mogelijke passie die je in je donder hebt en kijk naar zaken die je graag juist wél in je leven wilt zien. Daardoor kunnen angsten niet de overhand krijgen en zal de brandstof voor nieuwe conflicthaarden als vanzelf opdrogen.  

Dus steek de open haard maar aan met de ochtendkrant want er staan doorgaans toch alleen nieuws in waar je niet vrolijk van wordt. En waar je dus ook nog eens de nodige vraagtekens bij kan zetten…  

En zet de fabeltjeskrant om 8 uur in de avond ook maar af. Ga liever wat leuks doen. Lees eens een boek of zet anders een leuke serie of mooie muziek op of ga op dansles of zoiets… Of ga de natuur in.

Vanmiddag een flink stuk gefietst. Het was heerlijk weer. Megaveel energie opgedaan!

Verbeter de wereld maar begin bij jezelluff! Het werkt echt zo hoor. Tis geen rocketscience… Life is megasimpel. Wij maken het zelf helaas onnodig gecompliceerd. Toon mij een boek waar het anders in staat. Of geloof je in 2000 jaar oude sprookjes?  

"Klinkt logisch. Nog meer tips?"

De enige manier om het duister te ontwapenen is om je licht te laten schijnen. Daar hebben ze de pest aan en geen antwoord op. Hogere positieve frequenties winnen het namelijk altijd van lagere negatieve energieën. Je zal ook geen kamer met vinden met een lichtknop waar 'duister' op staat. Schuif de gordijnen open en de zon zal gaan schijnen.

Het licht wint altijd. Je kunt het tijdelijk verduisteren maar niet meer dan dat. Tenslotte gaat de zon ook in werkelijkheid niet onder. Die schijnt altijd. Is het niet aan de andere kant van de wereld dan is het wel achter de wolken.

De mensheid heeft de sleutel tot een betere wereld zelf in handen en de wereld wordt een steeds betere plaats. Geloof me. Laat je niet verblinden door de leugens die uit de nieuwsfabriek komen. Er komt geen nieuwe wereldoorlog en er komt geen enge ziekte die de mensheid uit zal roeien.

De duistere garde die millennia lang de aarde in een ijzeren wurggreep hield verliest langzaam maar zeker terrein. En ze weten het. Hun einde is nabij. Maar een kat in het nauw kan nog rare sprongen maken.

Daarom lees je steeds vaker de meest ronduit lachwekkende terreurverhalen om ons weer hernieuwde angst aan te jagen. Het zijn echter de laatste wanhoopspogingen van de kwade elite die de strijd gaat verliezen.


De mensen pikken het gewoon niet meer. Ze prikken door alle propaganda heen. Ze worden wakker. Steeds meer mensen laten de schellen van hun ogen vallen en gaan niet meer mee met negatieve onzin die men aan de deur probeert te slijten.
Vraag maar eens aan je buurman of die oorlog wil. Nee natuurlijk wil die dat niet. Die wil lekker met zijn kinderen leuke dingen doen. En of die buurman nou in Tokio, Lissabon, Toronto of  New Delhi woont. Zo denkt ieder mens er over. Net zoals jij en ik.

Dus hef niet het zwaard maar pak je lovegun! Liefde is de meest krachtige energie in het Universum. Die emotie heeft de hoogste frequentie. Daar ontmantel je elke wapen en elke crisis mee en wordt elke donkere hoek op aarde de meest felverlichte plek.  

Kun je hier iets mee?

"Ik denk 't wel."

De wereld wordt een betere plek. ‘As we speak’. Geloof me nou. Laat je niet gek maken door de doemdenkers. De ‘bad guys’ gaan verliezen van de ‘good guys’. En de ‘good guys’ dat zijn wij. De mensheid. Geel, zwart, rood of wit.

En hoe lekkerder jij in je vel zit des te sneller dit proces zal gaan. Want we zitten met z'n allen in één grote magische matrix van energie waarin alles en iedereen met elkaar verbonden is en waarin de som der delen vele malen krachtiger is dan het individu. Dus hoe meer mensen positief denken des te vlugger de wereld weer beter zal worden. En dit proces is niet te stoppen.   

Als jij je goed voelt, lekker in je vel zit en positief geladen bent komt alles op zijn pootjes terecht.

Ik verzin het niet. Het is de wet. De Universele wet van Creatie. In optima forma.

Gogogo! 


   

Geen opmerkingen: