maandag 20 juni 2011

Maak van uw schuitje een niet te stoppen supertanker!

U kunt uw onderbewustzijn het beste vergelijken met de machinist die aan het werk is in de machinekamer van een groot schip. Deze machinist kan niet zien waar de reis van het schip heen gaat en is volledig afhankelijk van de commando’s die hij van de brug boven hem krijgt.

Op de brug van het schip staat de kapitein. Dat bent u. U dient voor de reis van het schip de juiste koers uit te stippelen die de stuurman vervolgens weer doorgeeft aan de machinekamer… De machinist heeft werkelijk geen flauw idee waar we heen varen en volgt elk commando blindelings op: volle kracht vooruit of achteruit, het maakt hem allemaal niks uit, al voeren we recht op een ijsberg af.

De bevelen die de machinist van u doorkrijgt komen in diverse vormen tot hem: dat kunnen gedachten zijn over bepaalde dingen, prikkels die u afgeeft of de gevoelens en emoties die u de hele dag ervaart. Het maakt voor de machinist zelfs niet eens uit of iets in de realiteit gebeurt of dat u aan het dagdromen bent, de machinist reageert op elke impuls en volgt elke order op.

Stelt u zich eens voor dat je naar een foto kijkt van een sappige biefstuk….daar krijg je gelijk trek in….het water loopt je al in de mond…je maag gaat misschien al knorren….uw machinist denkt: He lekker….er komt eten aan en zet de mond en maag al aan het werk! Het maakt niet uit of er nou een steak ligt of niet…uw onderbewustzijn kan dit niet zien…het reageert gewoon op de impulsen die u geeft. Of het nou realiteit is of niet.

Maar uw onderbewustzijn kan nog veel meer. Als u maar vaak genoeg bepaalde impulsen en prikkels geeft die in een zekere richting uitgaan, dan gaat uw onderbewustzijn deze manifesteren in uw leven! Of u nou wilt of niet. De machinist zal ALLES in het werk stellen om uw dominante gedachtenvibraties om te gaan zetten in manifestaties en materialisaties van dezelfde golflengte.

Stelt u zich eens voor wat er zou gebeuren als we zelf ons lot gaan bepalen? Stukken beter toch dan dat we overgeleverd zijn aan het toeval? We gaan daarom de juiste koers uitstippelen voor uw schip zodat we niet meer voor onaangename verrassingen in het leven komen te staan. Dat gaan we in het vervolg doen middels de al eerder genoemde bewuste manipulatie van uw onderbewustzijn.

Van deze supertool maken we veels te weinig gebruik. We moeten dagelijks gaan oefenen om deze natuurkracht in uw voordeel aan te wenden.

Wordt geen dobberend bootje op de woelige baren van de levenszee dat meebeweegt met elke golfslag maar een supertanker die niet van zijn koers is af te brengen!

Meer over twee dagen…

Nog eentje van Einstein: "Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal."

(…houd je koers vast en zorg dat je schip geen Titanic wordt! ;-)

Geen opmerkingen: