zaterdag 18 juni 2011

Gebruik de supercomputer in uw onderbewustzijn!

De tijd die u nodig heeft om dit stuk te lezen bedraagt nauwelijks meer dan een enkele minuut. Maar wist u dat er in diezelfde minuut miljoenen processen binnenin uw lichaam gaande zijn om u in leven te houden?

Uw hart klopt 70 keer per minuut om uw bloed rond te pompen en in uw beenmerg worden 150 miljoen nieuwe rode bloedlichaampjes aangemaakt… en dat allemaal in het zelfde tijdsbestek.

En u bent er zich niet eens bewust van…

Ook in de nacht gaat dit proces continue door terwijl u ondertussen in een diepe slaap uw accu weer aan het opladen bent...

Dit alles wordt geregeld door de supercomputer die in uw onderbewustzijn zetelt. Toch maken we slechts nog maar zeer beperkt gebruik van deze sterke processor en dan met name als we wakker en druk bezig zijn in het dagelijks leven…

Hoe komt het nou dat zo we inefficiënt van deze pc gebruik maken?

"Dat komt omdat wij deze krachtige processor op een hopeloos verouderd besturingssysteem laten draaien: Windows 1973!"

 Het is dus zaak dat we nieuwe software gaan installeren en dat we met duidelijke heldere instructies deze supercomputer voor u aan het werk gaan zetten.

"Wist u dat ongeveer tachtig procent van de mensen het leven nodeloos
ingewikkeld en moeizaam maakt?"

Men heeft de overtuiging dat je alleen met keihard werken tot je 67ste kan overleven om vervolgens na je pensioen te kunnen gaan ‘genieten’.

Het is nog maar afwachten of je deze leeftijd gaat halen en het is ook nog maar de vraag of er dan nog wat over is van onze opgebouwde pensioenen, maar ik dwaal af…

Bij veel mensen leeft de overtuiging dat men voorspoed alleen kan bereiken door dagelijks tegen de stroom in te zwemmen, dat wil zeggen, flink buffelen om het hoofd boven water te houden in deze tijd van alsmaar oplopende lasten…

Het is derhalve zaak om actie te gaan ondernemen om meer van het dagelijks leven te gaan genieten in plaats van op een later moment in uw verdere leven.

"Een moment waar we van moeten afwachten of het wel gaat komen. Want het enige
moment dat we daadwerkelijk hebben is NU…!"

In de komende weken gaan wij er voor zorgen dat u middels bewuste manipulatie van uw onderbewustzijn rustig kabbelend in een bootje de levensrivier af kan dobberen in plaats van hard knokkend stroomopwaarts te gaan roeien!

In mijn volgend bericht ga ik verder in op dit onderwerp.
Albert Einstein zei ooit:

 "De mens die zich omringt met feiten, niet toestaat dat hij verrast wordt, geen flits van intuïtie kent, geen veronderstellingen maakt, geen risico neemt, leeft in een afgesloten cel."

(..gebruik uw innerlijk meer efficiënt..;-)

Geen opmerkingen: