zondag 27 november 2011

De Gouden Regels voor een superleven! (deel 2)

Gouden Regel 2:

Onderneem actie en visualiseer om je doelen te bewerkstelligen!

Als je de doelen hebt opgeschreven die je wilt bereiken in het leven dan moet je ze natuurlijk niet alleen maar bovenop de kast laten liggen waar ze alleen maar stof kunnen vergaren. Je kunt niet verwachten dat als je iets alleen maar opschrijft dat je wensen zomaar even zich in je leven komen manifesteren. 

Hier is echt iets meer voor nodig!

Mensen willen namelijk wel van alles hebben maar ze ondernemen helaas veels te weinig doelgerichte actie!

Want je kan niet blijven doen wat je altijd al deed, je kan niet blijven denken wat je altijd al dacht en je kan niet blijven spreken zoals je altijd al sprak over jezelf en over je leven als je dit wilt veranderen!

Het leven dat je nu leeft is niets anders dan een optelsom van in het verleden gedane acties, gedachten, woorden en emoties. Verander deze en je verandert je leven!

Stel dat je bijvoorbeeld een muziekinstrument wilt leren bespelen. Je kunt natuurlijk visualiseren tot je een ons weegt dat je een geweldige violist bent in het Concertgebouw van Amsterdam maar als je geen muzieklessen neemt dan zal er uiteindelijk toch weinig van terecht komen....

Maar met alleen doelgerichte actiehandelingen ben je er ook nog niet. Zoals ik vorige keer reeds vertelde in de Gouden Regel nummer 1 moet je ook elke dag een minuut of 10 a 15 even rustig gaan zitten om in een relaxte en ontspannen toestand je te kunnen gaan focussen op je opgeschreven doelen.

Creëer een gedetailleerd mentaal plaatje van hoe jouw leven er uit moet gaan zien. Probeer het te voelen, te ruiken, te proeven en te horen! Voel de overweldigende positieve emoties alsof je het gewenste reeds in bezit of bereikt hebt!

Verder mogen je doelen best groot zijn maar het moeten wel geloofwaardige doelen zijn voor je eigen voorstellingsvermogen. Want als je doel te groot is voor jouw fantasie dan zullen zorgen en twijfels je positieve houding ten aanzien van je wensen neutraliseren.

Je moet VOLLEDIG verwachten dat je verlangens naar je toe komen in de vorm van het gematerialiseerde gewenste doel. Je MAG geen twijfels hebben.

En denk er niet over na HOE het tot je komt... maar alleen maar DAT het naar je toe komt! Vertrouw er blind op. Soms zie je iets niet direkt maar neem maar van mij aan dat het gewenste onderweg is! Denk maar aan die tulpenbol in de grond. Het duurt even voordat je de volledige prachtige bloem kunt zien opkomen maar opkomen doet ie in het voorjaar.

Of denk maar aan die sappige biefstuk die je op een foto ziet staan. Er is geen eten in de buurt maar het water loopt je al in de mond...! Er is niks te smullen maar je onderbewustzijn reageert al. Alsof er echt een steak ligt. Zo werk het universum ook.

Projecteer mentale plaatjes aan de binnenkant van je hoofd. Belazer je onderbewustzijn maar. Wat maakt het uit? Alleen het resultaat telt!

Want hier zit namelijk de sleutel van het geheim van succes en voorspoed: als je je onderbewustzijn of het universum dusdanig kan manipuleren dat er iets IS, dan MOET het gewenste vanzelf volgen!

Zo werkt de wet van aantrekking en ons op aantrekking gebaseerd universum. En zo zal het gebeuren en NIEMAND of NIKS dat je kan tegenhouden. Er IS gewoon niks sterkers dan het menselijke voorstellingsvermogen!

Enne... je hoeft je nergens voor te schamen. Niemand die aan de buitenkant kan zien of horen wat JIJ denkt!

Dus doe er je voordeel mee... Ga aan de slag en doe het vandaag nog!

Disclaimer: In het verleden behaalde negatieve resultaten zijn geen garantie voor de toekomst! ;-)
Geen opmerkingen: