woensdag 23 november 2011

De Gouden Regels voor een superleven! (deel 1)

De komende weken zal ik een duidelijke samenvattende handleiding schrijven die de Gouden Regels bevat voor een gelukkig en succesvol superleven!

Gouden Regel 1:

Denk goed na over welke doelen je wilt bereiken en schrijf ze op! 

Veel mensen willen van alles maar er zijn maar weinig die een verlanglijstje hebben met daarop de doelen die zij willen bereiken in hun leven. Nog veel minder mensen schrijven daadwerkelijk op wat ze zouden willen bereiken tijdens hun bestaan in het ondermaanse.   

En dan hebben we daarnaast een nog veel grotere groep mensen die helemaal geen flauw idee hebben waar ze mee bezig zijn tijdens hun verblijf op onze wereldbol. Dat zijn de mensen die geleefd worden door andere mensen en hun willekeurige omstandigheden. Overgeleverd aan het toeval zijn ze.

Richtingloos meedobberend als een stukje piepschuim op de woelige baren van de zee...

Deze mensen behoren toe aan de weinig te benijden 95% van de wereldbevolking die slechts 5% van de aardse bezittingen tot zijn beschikking heeft. Want de overige 5%, die wel weet hoe het leven werkt, heeft de andere 95% van alles wat van waarde is, in hun bezit...

Ja, het klinkt misschien onrechtvaardig maar die rijke 5% van de mensheid weten precies wat ze willen en wat ze moeten denken en doen om hun doelen, wat ze ook mogen zijn, te bereiken.

Het zit zo: de mensen die tot de categorie 'arm' behoren, hebben hun gedachten en emoties niet onder controle en hun dagelijkse dominante gedachten gaan over hun gebrek, de dagelijkse zorgen en de daarbij behorende angsten.

Ze blijven eindeloos ronddraaien in een vicieuze cirkel waarin ze continu alleen maar meer tekortkomingen, gebrek, angsten en zorgen aantrekken in hun richtingloos leven want 'what you think about is what you bring about'!  

Stap 1 die je moet zetten om hier aan te ontstappen is de volgende: Zet helder op papier welke kant je op wilt gaan en welke dingen je wilt bereiken in het leven. Ga even rustig zitten en schrijf alles op wat in je hoofd opkomt.

En vergeet niet groot te denken!

Alles is mogelijk want als het doel je niet enthousiast en opgewonden maakt dan ga je het ook niet aantrekken.

Besluit wat je wilt hebben en blijf er op gefocust!

Je kunt je doelen nooit bereiken zonder richting en gefocust denken aan wat je wilt hebben. En deel je doelstellingen alleen met gelijkgestemde zielen. Niet met die negatievelingen en sceptici uit je omgeving. Je weet vast wel wie ik bedoel. Geef deze figuren geen kans om zaden van twijfel in je hoofd te planten.   

Veel mensen denken: 'Ik onthou mijn doelstellingen wel en hoef ze niet op te schrijven.' Nee, dat lukt echt niet want je hoofd is een chaos en je denkt wel duizenden dingen per dag. Dus opschrijven. Want als je ze opschrijft dan weet je duidelijk wat je WEL wilt en je kunt het zien. Dat maakt het krachtiger en de koers staat vanaf nu vast!

Dus vraag en geloof er in. Het heeft geen zin iets te vragen en te gaan twijfelen.. Of wil je bij die 95% horen? Nee toch? Natuurlijk niet! Plant je zaadjes en geeft het warmte en water door middel van goede gevoelens en positieve gedachten.

Laat de magische kracht van ons op aantrekking gebaseerd universum in je voordeel werken. En niet tegen je. Go with the flow...!

Zorg dat je in die opwaartse positieve spiraal terecht komt, want dan trek je steeds meer kracht uit het universum aan die je de meest geweldige dingen kan bezorgen en je de mooiste levenservaringen kan brengen die je maar kan bedenken in je wildste dromen!

Laat die megasterke oerkracht, diezelfde energie die de planeten heeft geschapen maar voor je werken. Het is gratis en voor niks voor iedereen beschikbaar!

Schrijf het scenario voor je eigen leven en speel ZELF de hoofdrol. Wordt geen toeschouwer in de rolprent die JOUW LEVEN heet!

Volgende keer de Gouden Regel 2!

...enne...maak een lijstje! ;-)


Geen opmerkingen: