donderdag 15 november 2012

In marmer gebeitelde waarheden over het leven!

Knoop onderstaande regels maar eens goed in je oren. Verschillende tips zijn misschien al eens voorbijgekomen in mijn blog maar....herhaling is de moeder van de porseleinkast! ...of zoiets...

Nee, ff serieus. Als je leven nog niet loopt zoals jij het zou willen hebben probeer dan eens de volgende stappen toe te passen:

"Je kunt vanuit elke 'rampzalige' of 'ellendige' positie besluiten te vertrekken en terecht komen op de meest fantastische plek, waar die zich ook mag bevinden in jouw toekomstige leven!"  

Maar denk erom: je zult moeten stoppen met zeuren en zaniken over waar je je nu bevindt. Stop direct met klagen over wat je allemaal wel niet leuk vindt en wat er allemaal wel niet deugd aan je huidige bestaan.

Dit is 'killing' voor realisatie van je droomleven! En waarom?

Het Universum maakt simpelweg geen onderscheid tussen de gedachten die je hebt over het leven van nú en de gedachten die je aanbiedt over je toekomstige leven. Er is maar één waarheid voor je onderbewustzijn en dat zijn de gedachten die je nú aanbiedt.

Dáár krijg je antwoord op. Want in het Universum bestaat geen toekomst. Er is slechts het altijd voortdurende en voortkabbelende heden. Gevuld met jouw dagelijkse gedachten en emoties. Die continue opborrelen als bubbels in een glas champagne. En die gedachten bepalen de koers van jouw leven.

"Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst,
want daarin ben ik van plan te leven." 
Albert Einstein

Breng je gedachten en emoties in lijn met je wensen en dan zal in 'no time' je mond open vallen van verbazing als je merkt hoe snel jouw leven ten positieve is veranderd!

Dus kies jij voor een glas Spa Rood of voor een gevulde coupe 'sparkling' vintage Dom Perignon? 

En verzet je niet als je het idee hebt 'gevangen' te zitten in het leven met een paar handboeien om je polsen. Door meer en meer weerstand te bieden komen die dingen alleen maar strakker te zitten.

Klagers en huilebalken geven een vibratie af die alleen maar voor meer problemen zorgen op je bordje. Alleen als jij je stemming verbeterd kom je in harmonie met de gewenste verbeterende omstandigheden.

Dáár ligt de sleutel tot vrijheid. Werk mee en je zult bevrijdt worden. Stroom mee en je boeien springen los.

"Focus je op de oplossing in plaats van op je problemen."

Als je begint te kijken naar de richting waar de oplossing zich bevindt voor jouw problemen dan ga je direct een gevoel van opluchting ervaren. Kijk je terug naar hoe het is of was dan voelt dat altijd minder prettig aan.

Mensen die zich wentelen in al hun 'misere' en 'misfortune' komen geen stap verder. Ik zou het wel van de daken willen schreeuwen! Zolang je gedonder blijft trommelen zul je bliksem blijven oogsten.

Als jij denkt aandacht te kunnen geven aan al die ongewenste zaken en je denkt hiermee weg te komen of er vandaan te kunnen wandelen dan heb je het goed mis. Je zal spartelend aan je haren teruggesleurd worden naar al je ellende!

"Want er is niets sterker dan de Universele, magnetische oerkracht van de Wet van aantrekking!"    

Je zult met je hoofd ondergedompeld worden in de modderpoel van ellende die jouw leven is. Net zo lang totdat je naar adem snakt en het kwartje begint te vallen dat de oplossing ergens anders ligt dan waar het probleem zich bevindt.

"Ik denk veel aan de toekomst, want het is daar dat ik de rest
van mijn leven zal doorbrengen."
Woody Allen

Dus doe je voordeel met deze wetenschap! Want als jij je aandacht blijft richten op je problemen dan zal het Universum je 'nee' blijven verkopen. En het stoplicht blijft dan op rood staan.

Zeg YES en het springt op groen en voortaan hoor je alleen nog maar: GoGoGo!!