donderdag 6 december 2012

21 december 2012: Broodje aap of Judgement Day? (Deel 3).

Klik hier voor het vorige deel in deze serie.

Onze toekomst staat gelukkig niet al snoeihard in marmer gebeiteld. En dus ook niet de gebeurtenissen en eventualiteiten die op of na de datum van 21 december aanstaande zijn. 

Hier twijfel ik niet aan. Want onze toekomst is maakbaar.

Daar gaat dit hele blog juist over! 

We hebben gelukkig allemaal een vrije wil om op ieder moment van de dag bepaalde keuzes te maken. Dat is inherent aan het mens zijn. Het leven zou oersaai en voorspelbaar zijn als alle toekomstige gebeurtenissen op een of andere manier reeds vast lagen.

Dus wat er exact op 21 december staat te gebeuren is onzeker. Dat kunnen we wel stellen. Een doomsday scenario is volkomen ongeloofwaardig, althans, voor de zuivere mens!

Wat betekent deze graancirkel? Is het de equinox van 21 december?     
Bestaat er een mogelijkheid om te verifiëren of er daadwerkelijk iets staat te gebeuren op 21 december aanstaande? En zo ja, hoe kunnen we dat dan doen?

Het enige wat we kunnen doen is terugkijken in de tijd, en zoeken in het verleden of er niet reeds gelijksoortige gebeurtenissen zich hebben voorgedaan met betrekking tot bepaalde planetaire en galactische ontwikkelingen.

Zoals ik in mijn vorig bericht schreef zitten we reeds 500 jaar in de fotonengordel waar we van 15 december tot 27 december het hoogtepunt van gaan mee maken. Kunnen we iets zien aan de hand van de gebeurtenissen van 500 jaar geleden? Was er ook iets bijzonders gaande toen we die fotonengordel binnendrongen?

Als we terug kijken zien we een paar opvallende dingen. Maar dan moeten we wel helemaal terug naar de Middeleeuwen die begonnen met de val van het Romeinse Rijk in de 5e eeuw.

Ook toevallig dezelfde eeuw waarin de Kerk in Rome het concept 'reïncarnatie' uit de bijbel schrapte om zodoende 'hel en verdoemenis' te kunnen preken om zo het volk beter onder de knoet te kunnen houden.

"Het is makkelijker iemand voor de gek te houden, dan om iemand er van te overtuigen dat hij voor de gek gehouden is."
- Mark Twain -  

Na de 5e eeuw brak een grauwe, spiritualiteitloze periode van bijna 1000 jaar aan, die bol stond van onophoudelijke oorlogsvoering, wetteloosheid en corruptie. Een gitzwarte periode van honderden jaren waarin nauwelijks enige vooruitgang werd geboekt.

En toen was daar plots de Renaissance! Frans voor 'wedergeboorte'. Exact op het tijdstip dat onze aarde de fotonengordel binnen ging. Grote geesten zoals Leonardo Da Vinci, Michaelangelo en Raphael (nu nog te zien in Teyler's museum in Haarlem) zagen het levenslicht.

Er brak een zeer rijk bloeiende periode aan. Na eeuwen van knechtschap en bijgeloof begon er een ongekend tijdperk van transformatie, creativiteit, ontdekkingen, uitvindingen, vooruitgang en vernieuwingen.

De School van Athene. Raphael's meesterwerk uit 1510.


Zijn er nog meer aanwijzingen?  

Uit onderzoek is gebleken dat deze maand niet alleen de kalender van de Maya's afloopt maar ook die van de Egyptenaren, de Hopi-indianen, de Inca's en de Tibetanen, de Essenen én de Kelten! Dit kan geen toeval meer zijn. En dit alles werd maar liefst duizenden jaren vóórdat het huidige jaar 2012 aanbrak ergens opgetekend.

Wat betekent dit nu voor de toekomst? En wat gaat er allemaal gebeuren?

Nou, we hoeven niet te wachten tot 21 december om signalen van een nieuwe wereld te ontdekken.

Je hoeft maar om je heen te kijken om te zien dat de wereld zoals wij die decennialang gekend hebben momenteel superrap aan het veranderen is. En dit proces zal alleen maar nóg spoediger gaan!

Wat gaat er meer veranderen en wat is hier reeds van te zien ? 

1. Wereldwijde revoluties:

Oude machtsstructuren worden momenteel steen voor steen afgebroken. Dit komt omdat álles, maar dan ook álles dat niét goed werkt voor de mensheid op den duur zal gaan verdwijnen! En ook nog eens sneller dan je denkt. Kijk om je heen en je ziet dat bijvoorbeeld dat dictatoriale regimes als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Dit proces is in volle gang. Daar hoef je niet zweverig voor te zijn. Dit is voor ieder zo helder als de lucht in de Himalaya op een zonnige winterdag. Kijk met je mond open van verbazing in wat voor razend tempo dit proces zich voltrekt. Alsof een kaartenhuis in slow motion in elkaar aan het storten is. Het gaat allemaal niet zonder slag of stoot maar gebeuren doet het.

Mensen staan massaal op tegen hun tirannieke, corrupte regimes die decennialang de eigen bevolking hebben voorgelogen, leeggeplunderd en geterroriseerd. Geen Poetin of Ahmedjinedad zal hier aan ontsnappen. Hun dagen zijn geteld. Judgements Day is voor deze despoten echt aanstaande.

Maar niet voor ons! Niet voor de zuivere mens. Die krijgt de macht terug. De macht over zijn eigen leven.

Dus wees niet bevreesd voor wat nog komen gaat!

Tenzij je naam luistert naar Assad of Mugabe...

Klik hier voor Deel 4.


2.  Aanpak kindermisbruik:

Wereldwijd kindermisbruik dat decennia lang onder het tafelkleed werd geveegd, zal keer op keer opnieuw aan de kaak worden gesteld. De Jimmy Savile's van deze wereld kunnen hun borst nat maken. Het op grote schaal misbruiken van jongeren binnen de Katholieke kerk gedurende de jaren '50 en '60 komt pas sinds enkele jaren in zijn gruwelijke volle omvang boven water.

De schuilplaatsen van de duistere creaturen die dit soort leed veroorzaken zullen stuk voor stuk uitgerookt worden en de verantwoordelijken zullen terecht moeten staan voor hun wandaden. Ze zullen zelf moeten ervaren wat ze hun slachoffers hebben aangedaan. Geen misdaad zal verborgen en ongestraft kunnen blijven voor het licht van de onthullende en naderende waarheid op de drempel van een nieuwe dimensie.

In mijn volgende bericht meer over de ineenstorting van de financiële wereld, onze corrupte bestuurders, foute politici, het milieu en hoe we ons zelf kunnen wapenen in de overgang naar het nieuwe tijdperk voor de mensheid dat nu aanstaande is.

Megacomplexe graancirkel uit 2009 in Engeland met traditionele Maya hoofdtooi die onder andere zonnevlammen moeten voorstellen. Is dit 'made by men' of buitenaards?  


Geen opmerkingen: