maandag 3 december 2012

Hoe kun je álles krijgen wat je hartje begeert? (Deel 2)

Klik hier voor het eerste deel van dit artikel.

In het eerste deel heeft u kunnen lezen dat je eerst zal moeten dromen, wensen of denken over iets dat je wilt gaan doen of bezitten. De tweede stap is om deze wens te koppelen aan een hevig verlangen en de derde stap is om te geloven dat het gewenste daadwerkelijk kán gebeuren!

Stap 4: Aanvaarding!

Aanvaard dat het mogelijk is het gewenste in ontvangst te nemen. Zonder enige twijfel in je hoofd. Overtuig jezelf ervan dat het mogelijk is om wat je ook maar wilt realiseren daadwerkelijk gemanifesteerd kan worden.

Twijfel niet. Heb vertrouwen!


Net zoals jij jezelf ervan hebt overtuigd dat er bepaalde dingen NIET kunnen ga jij jezelf er nu van overtuigen dat het WEL kan! Want er is namelijk geen verschil tussen iets wel of iets niet kunnen. Deze twee beweringen zijn identiek. Ze zijn allebei waar voor je.

Dus als je een geloofsovertuiging hebt dat je iets niet kunt dan moet het omgekeerde ook kunnen. Er is geen verschil. Het enige verschil is dat het eerste negatief is en het tweede positief! Het eerste is gewenst. Het tweede niet.

Maar dat maakt het Universum niet uit. Dat geeft simpelweg waar je aandacht aan schenkt. Gewenst of niet gewenst.    

Zo, deze eerste 4 stappen zijn min of meer de voorbereiding, nu de rest!  

Stap 5: Voornemen!

Je moet het voornemen hebben om het daadwerkelijk te gaan doen of te realiseren. Je kunt iets willen maar als je er daadwerkelijk niet voor gaat wordt het niks. Focussen! Willen dat het gaat lukken. Go for it! Met alles wat je in je donder hebt!


Verwar dit niet met een slappe poging! Daar hebben we niks aan. Proberen is voor losers. Daar kopen we niks voor. Nee, het gaat lukken. We gaan scoren!  

Stap 6: Gedrag!

Je moet je gedragen alsóf je wens al is gemanifesteerd! Dit is een superbelangrijk element in onze ketting van manifestatie. Gedraag je alsof je al in de staat van de gewenste realiteit bent. Hierdoor zal het Universum zich als vanzelf naar je toebuigen. 

Het maak niet uit of iets bestaat of niet. Ga de dingen doen die je zou doen als je droom werkelijkheid geworden was. In het heden. In het nu. Je focus en je lichaamstaal stralen niets anders uit dan dat het je gelukt is. Probeer dit te voelen:

Yess! We did it! wow! Hoe is het mogelijk? 

Voel je de blijheid al? De vreugde dat het gelukt is? De dankbaarheid? Al deze positieve emoties brengen jouw vibratie in lijn met het gewenste.  

Want JIJ kan alles! En alles is mogelijk. Er zijn geen grenzen. Alleen in dat koppie van je. Zie je de potentie die je binnenin je hebt? Het is duizelingwekkend! De kansen, de mogelijkheden. Oneindig!


Stap 7: Loslaten! 

Als je uiteindelijk alle zes hiervoor gaande stappen hebt gezet dan komt uiteindelijk de laatste: Volledig alles, maar dan ook echt álles helemaal los laten en het gewoon laten gebeuren!

Let it happen...

Al het werk is gedaan. Je hoeft het alleen nog maar toe te laten. Fedex is onderweg! Het pakketje zit in de bus klaar voor aflevering. Maar ga niet je adres veranderen anders weet de koerier je niet te vinden! Ga je niet zitten afvragen over het hoe en waarom alles bij je moet of kan komen. 

Als je twijfel laat doorsijpelen in je geest dan vraag je om moeilijkheden. Geef het Universum de ruimte om je wensen te verwezenlijken. Maak je geen seconde druk over het 'Hoe?' stuk van je wens. Laat ruimte vrij om iets te laten lukken. Blokkeer het niet. 

Schakel je beperkte geloofsovertuigingen die je tot nu toe hebt gehad eens ff lekker uit. Want die hebben niet gewerkt. Dat blijkt wel. We gaan nu over een andere koers. Dat wil zeggen: loslaten is toelaten! 

De weg van de minste weerstand. Leg nergens druk op. En laat je niet misleiden door WAT IS! Want 'wat is', is de realiteit van gedachten, ideeën en emoties uit het verleden. En die oude wereld bestaat niet meer.

Want je nieuwe wereld met je nieuwe realiteit is onderweg. 

Een nieuwe realiteit gevuld met álles uit je allerstoutste dromen!

Succes en gogogo!