maandag 19 augustus 2013

Bestaan Aliens, God en Sinterklaas? (Deel 1.)

Laten we eens beginnen met de derde. Bestaat Sinterklaas?

Ja, die bestaat en zijn naam is Mark Rutte. Onze goedlachse premier is een dementerende bejaarde waarvan zijn bankpas met pincode reeds lang geleden ontfutseld is door zijn Zuid-Europese werkster die daar ongelimiteerd dankbaar gebruik van maakt.

(Lees: 55 miljard aan garantstellingen voor Zuid-Europese banken die je van ze lang zal ze leven niet meer terugziet...).

Arme Mark.

Onze olijke vriend is een tandeloze tijger die geen ruk te vertellen heeft in Europa en in eigen land want in werkelijkheid is Nederland een provincie van Duitsland, met dit verschil dat we helaas op geen enkele manier profiteren van de Duitse groei-economie. Het enige wat nog de grens overgaat zijn benzinetoeristen die voor vele tientallen euros goedkoper tanken en drank en peuken kopen bij onze Oosterburen terwijl onze pomphouders aan de grens langzaam wegkwijnen.

(Niet schrikken, er komt straks ook goed nieuws. Na het zuur komt het zoet zoals Mark dat zo mooi noemt...).

Europa zucht onder een schuldencrisis die veroorzaakt is door banken die bijna alle Europese economieën in een verstikkende wurggreep houdt. Wat u echter niet weet is dat de schulden die over en weer zijn ontstaan tussen landen en banken velen malen erger zijn dan de overheid u wil doen geloven.

Dit is dan ook de reden dat krampachtig het Eurosprookje in stand wordt gehouden want als de waarheid boven water komt (en die komt) dan zijn alle landen in een klap failliet. (Wat ze in feite nu ook al zijn maar doordat de continue draaiende geldpersen er monopolybiljetten in blijven pompen wordt een algeheel bankroet ogenschijnlijk verhinderd).

De naakte waarheid is helaas vele malen gruwelijker dan u nu wellicht weet: onder elke tegel die je in Zuid-Europa op tilt vindt je een extra miljardenschuld die je de allerlaatste adem zal benemen...

Wat u waarschijnlijk ook niet weet is dat banken onderdeel uitmaken van een luguber klein duister clubje dat de mensheid al eeuwenlang terroriseert met een venijnig en zorgvuldig lang geleden geplande machtsovername.

En de tentakels van deze duistere garde gaan ver. Heel ver...

Banken, de wapenindustrie, het Vaticaan, de farmaceutische en de voedselindustrie en 'last but not least' de pers staan grotendeels onder controle van een kleine groep welgestelden die bijna alles aan waarde van wat er op deze planeet te vinden is in bezit heeft.

Ja, zelfs de Amerikaanse centrale bank is in privé handen.

Neem alleen al het Vaticaan. Dit duivelse clubje bezit zoveel geld en onroerend goed dat alle honger en ellende in de wereld in één klap opgelost zou kunnen worden.

Gelukkig stort dit giftige instituut langzaam maar zeker in elkaar nu telkens nieuwe onthullingen over de duistere praktijken boven water komen.

Terug naar de banken. Samen met de Roverheid wordt u financieel zorgvuldig uitgekleed door deze nietsontziende instellingen. Van elke zuurverdiende euro waar u al belasting over betaald heeft, wordt nog vele malen belasting geheven en van wat er overblijft kunt u waarschijnlijk ternauwernood de hypotheekrente betalen.

(Lees hier even uitgebreid hoe banken werken dan bent u gelijk wakker. Er staan nog meer interessante artikelen op deze site. Ben je wel ff een paar avonden zoet mee).

Er bestaat dus een duistere en diabolische garde die het niet zo best met u voor heeft. Da's natuurlijk een understatement want deze zielloze lieden zijn nietsontziend en verantwoordelijk voor diverse wereldoorlogen. Ja, u gelooft het misschien niet maar we zijn bijna elke oorlog ingelogen de afgelopen honderd jaar door een kleine sinistere bende.

Of dacht u dat de wapenindustrie op vrede zat te hopen? Nee, natuurlijk niet. Conflicten heeft men nodig en het liefst zoveel mogelijk anders valt de wapenverkoop stil. En als er geen conflicten zijn dan creëren we ze toch gewoon zelf? Simpel.

Landen hebben doorgaans geen geld om wapens te kopen dus bij een nieuw gewapend conflict komen de banken weer om de hoek kijken. Die financieren het peperdure schiettuig maar wat graag. Dat levert tenslotte weer een vette rente op.

De belangrijkste vertegenwoordigers van banken en de wapenindustrie zijn ook weer geïnfiltreerd in regeringen. Denk bijvoorbeeld aan Dick Cheney die ons aantoonbaar de Irakoorlog heeft ingelogen.

U denkt misschien dat ik gek geworden ben omdat ik 'conspiracy theory' ideeën aanhang maar helaas is de waarheid hard.

Snoeihard.

(En ik wil u even even wakker kussen na een kleine duizend jaar lange winterslaap van onwetendheid. Drieduizend jaar zelfs om precies te zijn loopt u rond met beperkt bewustzijn over wie u bent, wat u kunt en hoe de wereld en het universum écht in elkaar steken maar dit gaan we stap voor stap onthullen de komende tijd. )

U hoeft mij natuurlijk niet te geloven. U bent vrij om te geloven wat u wilt. Gelukkig wel zeg.

Maar gelooft u van mij een ding: zolang u mijn waarheid niet wil aanhoren zullen er aantal lieden elders gniffelend en handenwrijvend doorgaan met hun gitzwarteplannen. Want:
 
'The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist'.
 
 
In de volgende delen meer en hoe we langzaam maar zeker het duister zullen doen laten verdrijven. Want wij hebben zélf de sleutel in handen voor een superwereld!  
 
 
    

Geen opmerkingen: