donderdag 29 augustus 2013

Bestaan Aliens, God en Sinterklaas? (Deel 2.)

Bestaan aliens, marsmannetjes oftewel is er buitenaards leven?

Om te denken dat wij aardbewoners de enigen zijn in het universum zijn getuigt wel van een enorme arrogantie. Het krioelt namelijk van het leven in het heelal.

De kans op buitenaards leven is: 100%

Bijna elke planeet is bewoont. Maar omdat wij met onze beperkte zintuigen die wezens niet kunnen zien wil het niet zeggen dat er geen mannetjes op Mars zijn?

Even wat cijfers. Niks zweverigs:

Het aantal sterren (net als onze zon) in ons melkwegstelsel wordt geschat op 70 triljard. Da's een 7 met 22 nullen: 70.000.000.000.000.000.000.000. om precies te zijn!

Maar hoeveel is 70 triljard?

Een moeilijk getal om voor te stellen. Denk maar aan het aantal zandkorrels op aarde maal tien. Onvoorstelbaar veel dus. Pak maar eens een handje zand op een warme zomerdag aan het strand. Hoeveel korrels blijven er wel niet in je handpalm liggen? 10.000? 100.000? Ik denk eerder het laatste.

Maar we zijn er nog niet.

Om veel van die sterren draaien ook weer planeten. Net als ons zonnestelsel. Dus al die zonnen hebben weer tig planeten waar leven op kan zijn. Het is allemaal teveel om te bevatten. En dan hebben we het alleen nog maar over onze Melkweg. Alle aantallen blijven schattingen. Voor het werkelijke aantal is waarschijnlijk niet eens een cijfer beschikbaar.

Neemt u van mij maar aan dat het krioelt van het intelligent leven in de kosmos. Maar dan heb ik het niet over die sprinkhaanachtige aliens die voorkomen in de gemiddelde Will Smith film en die de aarde willen leegvreten. Nee, ik heb het over hoogwaardig intelligente wezens welke vol belangstelling alle gebeurtenissen op aarde volgen. Een van de meest spannende planeten in het universum.

Ja, we worden bezocht en gemonitord. Dag en nacht. 24/7 en al duizenden jaren lang.

 


Waarom er nog geen 'close encounter' is geweest?

Een ufolanding zou zorgen voor massale paniek onder de meeste mensen. Bovendien is er een Universeel decreet uitgevaardigd dat er geen bemoeienis mag zijn met de aardbewoners. We moeten zelf onze boontjes maar doppen.

Maar dat gaat nu veranderen.

Er is grootschalige hulp onderweg, en al bezig, ver vanuit de kosmos om deze planeet te redden van het duister. Er zijn nou eenmaal een paar vervelende individuen die continue het feestje voor een ander lopen te verstieren. En dat al een paar duizend jaar lang. Dat heb ik u al eerder uitgelegd.

Daar gaat nu een einde aan komen. Gelukkig maar. Wanneer weet ik nog niet. Als de tijd rijp is maar waarschijnlijk gaan wij het nog meemaken. Mits u geen 91 bent. Maar achter de schermen wordt al veel werk verricht. Want misschien is die vriendelijke buurman van u in werkelijkheid wel afkomstig van Venus!

Samenvattend: Het krioelt van het leven in het heelal. Geen boosaardige aliens maar hoogontwikkelde lichtwezens die onze evolutie een handje zullen gaan helpen. En al doen!

Denk aan vrije energie.

Dus dan zijn we niet meer afhankelijke van fossiele brandstoffen. Geweldig toch? Vrije nulpuntsenergie is er al maar wordt tegengehouden door de duistere garde. Want aan vrije energie valt niets te verdienen. Dan zijn we dus mooi niet meer afhankelijk van fossiele brandstoffen.

Verder in het vat zit: Een geheel nieuw monetair systeem waarin alle schulden worden kwijtgescholden. Dit zal het einde betekenen aan de slavenplaneet die deze blauwe bol in werklijkheid is. Want iedereen ligt aan het renteinfuus van de bankenmaffia. Of u werkt 24/7 om de boel draaiende te houden.

Verder: Wereldvrede tussen 2030 en 2050.

Dus het ziet er best wel goed uit toch? ...ondanks alle ellende die er nu nog is...

Om dit alles te bespoedigen is wel een positieve instelling gevraagd van u. Laat u niet verblinden door valse profeten die hun onheil via het acht uur journaal over u uitstorten! Blijf kritisch. Blijf uw eigen waarheid zoeken. Niets is wat het lijkt. Niets is wat het is. De waarheid is 180 graden anders!

Blijf positiviteit uitstralen, enthousiasme, optimisme, liefde en dergelijke. Geen haat, woede, afgunst of andere onzuivere emoties. Want alleen het licht kan het duister doen verdrijven. Want er is alleen maar licht. Of heb je wel eens een zaklamp gekocht waar duister uit komt? Nee, natuurlijk niet.

Tot de volgende keer!

Ciao, ciao! 

Enne...blijven lachuh!


Geen opmerkingen: