dinsdag 13 augustus 2013

Waarom uw leven een 'neverending story' is.....

Zo weer terug van vakantie. Even wat inspiratie getankt in mijn hangmat aan de Spaanse kust. Weer een paar inspirerende boeken verder en mooi weer wat nieuwe inzichten erbij.

En heel veel goed nieuws voor u. Onder andere:

U leeft eeuwig!

Ja, goed hè? Doodgaan bestaat niet. Nee joh, echt niet. Geloof me nou maar. Je kunt tien keer van een brug afspringen, jezelf door je kop heen schieten, je lijf voor de trein gooien, maar elke keer wordt je weer wakker. Net als Bill Murray in Groundhog Day:
Cyaankalicapsules doorbijten (ruikt naar amandelen..lekker...), een elektrisch mes in je polsen zetten (messy...). Het maakt allemaal niet uit, de enige die je er mee hebt is je omgeving die de troep moeten opruimen. Maar jij blijft wakker. Alive. Springlevend.

Ja, okay, je lijf is naar de klote. Maar jij bent je lijf niet. Of dacht je van wel soms? Je lichaam is maar een vervoermiddel. Een auto waar je bewustzijn de bestuurder van is. Maar wees er zuinig op. Deze kar kun je niet inruilen na 50.000 kilometer.

Je lijf is een jas die je uittrekt na je 'dood'. De dood is trouwens de allergrootste leugen en illusie die de mens op aarde leeft. (Leuke woordspeling...;-) De dood is een niet bestaande zijnssituatie. Er is alleen maar leven, leven en nog eens leven. Eeuwigdurend. Sorry...

Wist u trouwens dat er dimensies na dit leven zijn waar onafzienbare rijen zombiezielen liggen te wachten totdat ze herrezen worden door Jezus Christus?

Dat zijn namelijk mensen of zielen die helemaal niet geloven in een leven na de dood. Die geloven dus dat ze 'gered' gaan worden door onze Lieve Heer en dán pas naar de hemel kunnen gaan.

Verder hebben ze zichzelf wijs laten maken dat als ze tóch gewekt worden, dat ze niet naar die wezens moeten luisteren want dan is het de Duivel die ze komt halen! (Scary...).

Dus als er lichtwezens komen om deze mensen te verlossen dan weigeren deze slapende sukkels of sluimerende zielen te geloven in hun onsterfelijkheid.

Zo liggen er miljarden mensen in hogere dimensies zichzelf voor de gek te houden. Velen liggen er al duizend jaar. Anderen korter en sommige zien soms toch het licht en vertrekken dan weer gelukkig.

Zo kunnen ze na lang dwalen weer verder met hun evolutie.

Het maakt dus niet uit waar u ook uithangt in dit universum. U creëert wat u gelooft. Al uw gedachten worden materie. Alles wat u gelooft wordt uw wereld. Wordt realiteit. Op dit stoffelijke niveau maar ook op het onstoffelijke.

Want in de wereld na deze wereld bent u net zo bewust als in dit materiële niveau. Alleen dan zonder dat lichaam.

U bent dus al een miljoen jaar oud. Of soms zelfs ouder. En altijd levend, nooit stervend en altijd lerend en onderweg naar beter. Om steeds weer nieuwe ervaringen op te kunnen doen en zo te verder te bouwen aan de alsmaar verderuitdijende Universele evolutie.

En al uw ervaringen worden opgeslagen op de harde schijf die uw ziel is. Die heeft u altijd bij u. Daar staat alle data op. En over 5000 jaar is dat ding nog niet vol. Alle softwareprogramma's waar uw lichaam op draait vindt zijn oorspong in uw ziel. En uw lijf is de PC.

En om de software te laten draaien op die personal computer heeft u ook nog een besturingssysteem nodig en dat is uw geestelijk lichaam. Het filtersysteem van de ziel. Het versluiert bepaalde info die in je ziel zetelt want anders zou het spelelement uit de evolutie zijn.

Want het leven is één groot computergame.

Een levensgroot driedimensionaal computerspel en we zitten nu met zijn allen in level 1. En je kunt hier net zolang blijven als je wilt om telkens weer nieuwe ervaringen op te doen. Je kunt zoveel levens leven als je wilt leven op aarde. Leuk toch?

Je hebt er zo goed als zeker al honderden gehad en nog velen levens zullen volgen al hoeft dat niet. Want je kunt ook weer niveaus hoger. That's all in the game.

We zitten dus nu op level 1 van dit Universum. En 'six more to go' voordat je het allerhoogste niveau hebt bereikt. Dan ben je een SuperGod. Met nog meer superpowers!

Nee, dit is geen geintje. Ik ga u alle geheimen van het Universum onthullen in de komende maanden. Ik ga u dingen vertellen die u gewoon absoluut toch niet gelooft maar toch de waarheid zijn.

Alhoewel de absolute waarheid niet bestaat. Slechts een verschil in perceptie. Want uw waarheid is uw waarheid. En die van mij is de mijne want alles kan in dit heelal.

Net als die miljarden zielen die denken dat ze dood zijn. Dat is hun waarheid en die geloven ze.


Nu weer gauw verder.

Dus u kunt een SuperGod worden maar het goeie nieuws is dat u al een God bent!

Ja, u gelooft het misschien niet maar elke zandkorrel op aarde tot en met het grootste sterrenstelsel in het heelal bestaat uit een intelligent bewustzijn dat je God, de natuur of energie kunt noemen.

En alles is met elkaar verbonden. Denk alle materie weg en je zou één grote matrix van energie zien waarin alles met elkaar verbonden is. Dus het is zinloos om iemand op zijn bek te slaan waar je ruzie mee hebt want je slaat jezelf op je bek. Daarom zijn soldaten ook altijd getraumatiseerd want als je iemand op het slachtveld dood schiet, dan schiet je eigenlijk jezelf neer.

Alles is verbonden.

Ja, zelfs je grootste vijand staat in verbinding met jou en bestaat uit een goddelijke intelligentie. Ook de grootste misdadiger. Zelfs Breivik. Ook al zijn deze zielen verdwaald, je komt nooit echt helemaal los van je goddelijke natuur. Al duurt het duizend jaar, vroeg of laat kom je weer op het rechte pad.

Dus dit is in feite geweldig nieuws want een God kan alles! Ja, wen er vast maar aan. U kunt alles! U bent een God. Nee, u bent de God!

En nee, dit is geen blasfemie. In de bijbel staat trouwens: "God is in u." Dus dit strookt geheel met wat ik beweer.

Hoe u uw goddelijke capaciteiten ten volle kunt benutten vertel ik volgende keer in deze 'Never ending story'.

Denk erom: Alles is mogelijk! "The only limitation is your imagination!"

Ciao ciao!3 opmerkingen:

Brigitte zei

Thanks for sharing weer...
Ben wel benieuwd welke inspirerende boeken je hebt gelezen dan. Heb zelf onlangs de celestijnse belofte en daarna de "autobiografie van een Yogi" (Paramahansa Yogananda) gelezen. Die laatste was/is zoooo amazing, heb geen idee wat ik hierna nog zal lezen dus als je een tip hebt... ;-)

Warme groet,
Brigitte

Luuk Nijssen zei

Hoi Brigitte, ty! Lees Het Witte Boek van Ramtha. Daar blijf je in lezen. Gr. Luuk

Brigitte zei

Heb ff gegoogled; past wel in de lijn van wat ik allemaal al gelezen heb... Onze bieb heeft em niet maar ik ga em aanvragen, dank voor de tip!

Warme groet,
Brigitte