dinsdag 13 januari 2015

Hoe ontsnap je aan de dag van vandaag?

Wat moet je doen als je dagelijkse leven je niet helemaal gelukkig maakt? Hoe snel kun je aankomen bij de dag van morgen waarin alles wellicht beter zal zijn?

Welnu, veel mensen die in zo'n situatie zitten beseffen niet dat ze maar een hamster zijn die als een gek in het rad blijven rondrennen. Zonder dat ze ooit aankomen op de plaats en tijd waar ze ó zo graag zouden willen zijn: de dag van morgen.

Realiseer je dat de dag van morgen nooit zal arriveren. Morgen niet. Overmorgen niet. Volgende week niet. En de maanden en jaren daarop al helemaal niet.

Als je morgen in de ochtend wakker wordt is het gewoon weer vandaag. Net zoals het gisteren vandaag was, exact zo als alle andere ochtenden die nog gaan komen in de rest van je leven.

Dus.....wat gaan we NU doen?

Als je morgen (vandaag dus...;-) wilt veranderen zul je VANDAAG actie moeten ondernemen. Je zult vandaag moeten beginnen met het zoeken naar aspecten binnen je huidige nu die je wél tot tevredenheid kunnen stemmen. Hoe moeilijk je dat misschien ook lijkt.


Als je 'wat nu is' je niet helemaal bevalt realiseer je dan dat je huidige 'wat nu is' echter een perfecte match is met de vibratie die je dagelijks uitstraalt.

Dus als je wilt ontsnappen uit het rad zul je bewust de focus moeten richten op zaken die je vrolijker stemmen. Een goed gestemde piano klinkt tenslotte ook stukken beter dan een ontstemde toch?

Duz verander eerst je 'vibe' dan komt de rest vanzelf met je mee. Puur op basis van je hogere golflengte.

Probeer deze oefening eens als je moeite hebt om je realiteit te veranderen:

Er is altijd wel iets te vinden in je leven waar je dankbaar en tevreden over kunt zijn. Richt je focus er op en probeer dit een seconde of 17 vol te houden. Na die 17 seconden zul je merken dat je plots als vanzelf nog meer positieve gedachten krijgt.

Hoe langer je dit proces volhoudt, des te meer positieve hersenspinsels zich als vanzelf zullen gaan aanbieden.

Dit komt omdat je punt van aantrekking verschuift van ongewenste zaken naar wél gewenste zaken.

Automatisch begin je dan nog meer blijstemmende gedachten aan te trekken. Simpelweg omdat je meer positievere gedachtegang je nieuwe punt van aantrekking wordt. En hoe langer je dit vol weet te houden des te meer momentum je veranderende frequentie gaat krijgen.

Denk maar aan een auto die boven aan een steile heuvel staat. Je haalt hem van de handrem en als je hem een klein duwtje geeft zal hij beginnen te rollen. Nu kun je er snel nog voor springen en hem makkelijk tegenhouden omdat hij nog langzaam gaat.

Onder aan de heuvel is het een compleet ander verhaal. Je rollende auto komt in volle vaart naar beneden gedenderd. Als je er nu nog voor wilt springen om hem tegen te houden ben je echt levensmoe. Hij zal je compleet verpletteren!

Die energie heet momentum.

Zo werken je gedachten ook. Positieve gedachten die lang worden vastgehouden zullen steeds meer en meer gelijke gestemde gedachten gaan aantrekken. Dit is ook momentum.

En vroeg of laat zul je gaan zien dat die positievere denkhouding zich zal gaan manifesteren in je dagelijkse leven. Want zo is de wet. De universele wet van aantrekking die moet resoneren met jouw aangeboden verbeterende frequentie.

En het zal het universum worst wezen of je nou een arm mager ventje bent in de straten van Bangladesh die 24 uur per dag voor 3 dollar moet pezen of een volgevreten Amerikaanse toerist op een cruiseschip in de Caribean die aan het rentenieren is.

Op aarde is ieder mens gelijk. Ongeacht je afkomst, je kleur, je religie en ongeacht of jij de een een klootzak vindt of de ander het wel wat meer gunt. Het heeft er allemaal geen ene ruk mee te maken. En we zijn allemaal volkomen vrij om te denken wat we willen en te worden wie we willen zijn!

Het universum werkt nou eenmaal zo. En niet anders. Het geeft alleen maar een exact matchende response op jouw meest dominante levenshouding. Op je 'vibe'. Negatief of positief. Maakt niet uit. Je krijgt altijd antwoord. Meer is er simpelweg niet.

Sorry...!

Dus verander de balans van je gedachten in een méér positieve staat, dan zul je op een dag wakker worden in de ochtend en dan blijk je plots aangekomen te zijn op een waanzinnig mooie supervandaag waarin je van de ene na de andere meest geweldige gebeurtenis in de andere rolt in een staat van superhappy zijn!

Zonder een verlangen naar de dag van morgen!

Want waarom zou je ook?

Je geniet tenslotte van elke teug geluk die vandaag je te te bieden heeft!

Wat wil een mens nog meer?

Ga er voor! Begin nu...

...vandaag nog...en dan garandeer ik je 24 uur per dag Happiness!
 

Geen opmerkingen: