donderdag 9 juni 2011

Maak je toch GEEN zorgen!

Waarom maken we ons toch de hele dag zorgen?

Welke idioot heeft dit ooit verzonnen? Wat is het nut ervan? Niks... Nada... Noppes... Het is een belachelijk concept. Sterker nog, het is ronduit gevaarlijk!

Zeker als u op zoek bent naar een prettiger en gelukkiger leven. Maar toch doet bijna iedereen het dagelijks...incluis moi...hoe zit dan nou?

Herkent u dat? 's Morgens om vijf uur ín de ochtend badend in het zweet wakker worden omdat je niet meer weet hoe je bepaalde problemen opgelost krijgt? Of 's avonds niet in slaap kunnen komen omdat je maar ligt te malen?

Maar ook overdag zijn we ons maar de hele dag zorgen aan het maken over allerlei uiteenlopende zaken op geld, werk, gezondheid en relatiegebied.

"Zorgen zijn feitelijk niets anders dan negatieve visualisaties. 
Niks meer, en niks minder."

 En negatieve visualisaties zijn weer mentale plaatjes of projecties van dingen waaraan je wél aan denkt maar die je niet wil meemaken...!

We zitten dus eigenlijk de hele dag aan dingen te denken die we niet in ons leven willen hebben!
Waarom doen we dat dan?!! Niet echt slim...

"Uit onderzoek is gebleken dat negen van de tien dingen waarover men zich zorgen maakt uiteindelijk nooit gaan gebeuren....!"

Mijn advies is dan ook om zo spoedig mogelijk te stoppen met al je worries. Want zorgen maken is niet zo goed voor uw gelukstoestand... én uw gezondheid.

Sterker nog, ik geloof dat als je maar lang genoeg nadenkt over dingen die je NIET wilt, deze zich uiteindelijk toch kunnen gaan manifesteren in je leven!

Scary stuff!

Ik ga in mijn volgende post verder in op hoe je dit probleem moet tackelen en hoe je het dan wél moet aanpakken!

P.s.  Pas op met wat je denkt...

...gedachten kunnen dingen worden! ;-)