donderdag 12 april 2012

Dagelijkse Happy Hint 6: Where's the money??!!

Herken je dit: Je bent euforisch. In een uitgelaten stemming. Je hebt grootse plannen. Je gaat de wereld veroveren! Het ene na het andere briljante idee schiet door je hoofd.

Je neemt geen 'prisoners'. Waarom zou je ook? Je hebt alleen recht op het allerbeste! Middelmaat bestaat niet voor jou. Nee, da's meer iets voor de mainstream burger.

Je gaat carrière maken. Je gaat knallen. Een geweldige partner vinden en een fortuin maken met je geniale creativiteit. Je hebt het gewoon. Je weet het zeker!
......................................................................................

Drie weken later:  Er is nog niks gebeurd.... Van je aanvankelijke enthousiasme is weinig meer over... Twijfel sijpelt je brein binnen. Je staat weer met beide benen op de grond. Back to square one. WTF is going on??

Hoe kan dat nou toch? Je zou van alles gaan manifesteren in je leven maar er is nog geen ene reet veranderd?? Waarom lukt het mij toch elke keer maar niet?
......................................................................................

De reden hiervoor is deze: Terwijl jij je denkbeeldige wolkenkrabber beklimt, als ware je King Kong himself, en je de ene na de andere wens als een boemerang het universum inslingert, verkeert je brein in een opperste staat van vibratie.

Maar naarmate je stilstaat en je wensen nog niet zijn gematerialiseerd, begin je vibrationeel gezien door je twijfels weer langzaam naar beneden te glijden vanaf je torenhoge niveau...

Maar jouw weggeslingerde boemerang met al je wensen komt weer exact terug op de plek waar je hem losgelaten hebt! Op die hogere verdieping dus. Je zit nu echter vibrationeel gezien op een compleet verkeerde etage te wachten!

Je zult dus een manier moeten vinden om je dagelijkse golflengte op een zo'n optimaal en hoog mogelijk niveau vast te houden. Alleen dán kan al het gewenste naar je terugkeren.

Kijk niet op je klokkie en denk: 'Wat duurt het allemaal Jezus lang zeg...' 'Ik zie maar niks gebeuren.'

Denk er om: Tijd bestaat niet! Het zijn slechts wijzers op je horloge...

Markeringen zijn het. Markeringen om gebeurtenissen in het nu aan te geven....

AL het gewenste ZAL komen maar het is aan jou om het toe te laten. Ongeduld en ongenoegen duwen het steeds verder weg van je.

Laat alles los en je zorgen varen. Alleen wanneer je een rotsvast vertrouwen hebt in jezelf en als je beseft dat alles goed is in het NU dan zullen de poorten naar de mijnen van koning Salomon opengaan....

Succes!

Geen opmerkingen: