woensdag 19 december 2012

Van 2012 naar 2013: Op naar het Aquariustijdperk!

Nog even en dan is het jaar voorbij. En hebben we in ieder geval  21 december overleefd!

De kans is groot dat u na die dag dit bericht ook nog gewoon kunt lezen (tenzij u zelf tegen een boom rijdt) want ik denk niet dat de wereld ondertussen vergaan zal zijn.

Sterker nog, ik denk dat onze mooie blauwe planeet alleen maar een nóg betere plaats zal worden om op te leven. Dat is ie al voor heel veel mensen maar helaas voor een groot aantal, nog bij lange na niet.

We staan echter op de drempel van een nieuwe tijd:
Het Aquariustijdperk! 

De zon gaat volgens de dierenriem van Vissen over naar het Waterman teken. Een tijdperk waarin vrede en harmonie centraal zullen staan.

2013 en de jaren die daar op zullen volgen zullen in het teken staan van grote veranderingen. Veranderingen ten goede maar tegenstrijdige krachten zullen zich niet zonder slag of stoot gewonnen geven.

Echter, de positief ingestelde mens zal als
een overwinnaar uit de strijd komen!

De gebundelde energie van 100 mensen die positief in het leven staan is een veelvoud sterker dan 1000 man die negatief denken! Dus wees u bewust hier van. U kunt het verschil maken!

Dit komt omdat positiviteit een opwaartse, voorwaartse kracht is, die als vanzelf steeds méér energie aan trekt. Want zo is de natuur ook. Altijd evoluerend en vooruitstrevend. En zich steeds sterker ontwikkelend.

Denk maar aan een stoomlocomotief die langzaam op snelheid komt. Door zijn momentum dat hij dan ontwikkeld kan hij door een betonnen muur heen daveren alsof deze van zachte boter is. Maar staat hij stil dan krijg je hem nog niet met tien olifanten van zijn plaats af!

Negatieve gedachtenpatronen zijn zwakke energiekeuzes. Die zullen vroeg of laat verbrokkelen en uiteenvallen tot los zand. Hier wordt je op den duur altijd zwakker van. Nooit sterker!

Denk erom: positiviteit is meedrijven op de altijd stromende rivier van welzijn. Negativiteit is zwemmen tegen de stroom in: dood- en dood vermoeiend.

Hoe gaan we verder in 2013?   

In ieder mens sluimert een ongekend krachtig potentieel waar langzaam maar zeker steeds meer mensen zich bewust van gaan worden. Een krachtig potentieel waarmee u korte metten kunt maken met élk aspect in uw leven dat u niet bevalt!

Ik hoef u vast niet uit te leggen welke aspecten dat zijn maar denk erom dat er voor iedere denkbare situatie en knelpunten in uw bestaan pasklare oplossingen zijn om elk mogelijk obstakel uit de weg te ruimen. Want:

"Obstakels of problemen zijn niets anders dan blokkeringen voor de
altijd en eeuwig stromende bron van Welzijn,
Gezondheid, Overvloed en Geluk!"   

Er bestaat namelijk geen bron voor tegenslag.

Maar alle negatieve dingen die u ziet, die ontstaan omdat u alle positieve aspecten blokkeert. Ik zal u in de komende weken en maanden trachten aan de hand nemen met tips en adviezen zodat u in 2013 weer de regie voert uw leven en dat alleen dié dingen op uw pad komen die u werkelijk wenst.

Op weg naar een nóg betere wereld. Maar:

"We kunnen niet de aarde veranderen tenzij u niet eerst uw
eigen wereld veranderd!"

Eerder gaat met geen mogelijkheid lukken!

Nogmaals: Onderschat niet de kracht van uw onderbewustzijn. Kies zorgvuldig uw gedachten en bijbehorende emoties.

En al liggen er momenteel nog zoveel uitdagingen op uw pad. Probeer er overheen te kijken want een glorieuze toekomst ligt vlak voor u. U hoeft alleen maar andere gedachten en gevoelens aan te bieden en HOPPA! uw leven zal veranderen!

Ten goede...Succes!

...fragment van ons Universum (klik voor groter) waar wij een onlosmakelijk, maar minuscuul en nederig deeltje van uitmaken...

Geen opmerkingen: