dinsdag 25 juni 2013

Met zevenmijlslaarzen op weg naar een superlekker leven!

Follow your passion! Volg je intuitie. Follow your greatest joy! Volg je hart. Ga je grootste hartstocht achterna en geef nooit op! Never! Nooit!

Al moet je morgen van je vrouw af om je droom te realiseren, doe het!

Al moet je overmorgen je baan opgeven, ga ervoor!

Niets is erger dan op je sterfbed te liggen en denken: "Had ik maar...".

Doe alleen díe dingen die je het allergrootste plezier verschaffen. De rest doet er niet toe.

  

En als je 'verstand' je verteld dat het niet kan omdat je nog weet ik veel wat moet doen op deze aardkloot weet dan dat dit allemaal bullshit excuses zijn die zijn gefundeerd op foute aannames.

Gebaseerd op oeroude geloofsovertuigingen die Pietje, Jantje, Mamma, Opa en Oma en Ome Frans en Tante Beppie je echt met de allerbeste bedoelingen hebben willen wijsmaken. Je kunt ze niets kwalijk nemen. Ze wisten niet beter want hun besturingssysteem draaide nog op Windows 1953. Vergeef ze alles maar. Vergeef ze en 'move on'.

Maar weet nu dat er maar één waarheid is en dat is de waarheid die alleen jij kent. Want alleen jouw ware, eigenste, eigen, diepvanbinnen zetelende oneindig wijze, altijd levende superYOU weet precies de ware weg die je moet bewandelen om aan te komen bij 'gelukkig zijn' en helemaal niemand anders.

Want JIJ moet je goed voelen. JIJ moet lekker in je vel zitten. JIJ moet plezier hebben. En helemaal niks anders. Jouw goeie gevoelens zijn de heipalen onder je bestaan. Zonder zak je weg in de modder. En dit heeft niets met egoisme te maken. (Je hebt sowieso geen ene reet met een ander te maken...) Want er is genoeg geluk, welzijn, welvaart, gezondheid en plezier voor elk persoon op de wereld dus 'go for it'!

En jij hebt 100% procent controle over je gevoelens. Je kunt er nu direct voor kiezen om je goed te voelen. Zo niet dan hou jij je nog vast aan rare ideeën die volkomen in strijd zijn met je ware ik die echt het aller- allerbeste met je voor heeft. Die verloochent je nooit. Die zal je nooit een verkeerde afslag laten nemen.

Vertrouw op je innerlijk. Vertrouw op je gevoel. Schakel je verstand uit. Dat koppie. Die hersenpan. Wordt weer dat razend enthousiase kind van vroeger die alles kon. Die piloot was als hij dat wilde zijn. Die modeontwerpster was. Kijk naar kinderen en zie dat ze ongehinderd door wie of wat dan ook altijd op zoek zijn naar de kortste route naar plezier en geluk.

Ben je nog bang en angstig voor het onbekende? Dit is de allerslechtste raadgever. De mooiste dingen in het leven liggen in de nog maagdelijke onbetreden gebieden. Mensen zijn zo bang voor de toekomst dat ze nog liever vasthouden aan een ongemakkelijke, onplezierige levenssituatie puur alleen maar omdat het bekend terrein is. Weet dat de schatten van het leven buiten je comfort zone liggen en niet in dat kleine cirkeltje waar jij je al jaren in begeeft.

Breek los! Verbreek je ketens van illusie die je vasthouden in de schaduw van het leven. Volg je gevoel en je grootste passie. Een weg van ononderbroken aaneengeschakelde geluksmomenten zullen je deel zijn.

En heb je last van de crisis? Ah gossie...Zielepietje... Raak je je huis niet kwijt? Staat het 'onder water'? De tranen springen in mijn ogen...

Bullshit! Het zijn allemaal weer slappe kutsmoezen van je om je tot nu toe finaal verkeerde keuzes te verklaren...

Grijp in plaats daarvan het leven bij de kloten! Je kan het! JIJ hebt de touwtjes in handen en helemaal niemand anders. Of denk je soms dat de Blok-Hypotheek je redding zal zijn?

JIJ bent ijzersterk. JIJ kan door betonnen muren. Geloof je me niet? Verander je blik en richt je focus op de zaken die je graag wilt zien en al je problemen zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Stop met mopperen, klagen en mekkeren want je krijgt er alleen maar meer van! Richt je blik op voorspoed. Bedank elke dag weer het Universum voor wie je bent, voor wat je hebt en voor het feit dat je kerngezond bent.

Niemand kan je afstoppen. Alleen jij zelf...

Go for it!


Geen opmerkingen: