woensdag 28 december 2011

De Gouden Regels van een superleven! (deel 7)

Gouden Regel 7   Creëer de Millionaire Mindset! ...zonder staatslot!

Gelukkig en welvarend zijn heeft alles te maken met een goed gevoel over jezelf en over het leven dat je leidt. Want het is simpelweg niet mogelijk om helemaal lekker in je vel te zitten als er bepaalde problemen zijn die de hele dag door je hoofd spoken.

De zorgen die u misschien 's-nachts uit de slaap houden zijn, zoals u wellicht weet, niets anders dan negatieve gedachten over dingen die 99 van de 100 keer zo goed als zeker nooit zullen plaats vinden.

U fantaseert driftig over allerlei doomscenario's die zich in uw leven kunnen ontvouwen maar pas op! Het gevaar is nu dat deze 'hersenspinsels' zich daadwerkelijk in uw leven gaan manifesteren.

Weinigen staan er bij stil maar de meeste mensen leven het leven dat precies zo gaat als zij zich hebben voorgesteld. Want men droomt stiekem wel over een leven dat de middelmaat ontstijgt maar diep van binnen bestempelt men zich als een duppie dat nooit een kwartje zal worden...

Veel mensen willen een overvloedig leven maar men komt niet veel verder dan de aanschaf van een staatslot waarvan men weet dat de winstkans op de hoofdprijs slechts 0,00002% is.

Alle deelnemers houden er ondertussen toch wel rekening mee dat ze geen prijs winnen. Logisch, want er is maar een hoofdprijs en die kan je niet allemaal winnen. Met de aankoop van dat staatslot zeg je eigenlijk ook: 'Ik wil meer geld! ...maar ik ben verre van vermogend...  

En zo leven de meeste mensen ook hun dagelijks leven; hopend op een meevaller maar er ondertussen in berustend dat 'de prijzen' alleen maar zijn weggelegd voor 'the lucky few'.

Is het u trouwens al eens opgevallen dat de mensen die een paar miljoen winnen in een bepaalde loterij het geld vaak in 'no time' weer kwijt zijn? U heeft die artikelen vast wel eens gelezen. Hoe komt dit nu?

Nou, de reden hiervoor is dat de 'gelukkige winnaar' mentaal totaal niet is voorbereid op een overvloedig leven vol alle luxe en dito zorgeloos bestaan. Ze missen hiervoor simpelweg de 'Millionaire Mindset'!

Hun innerlijke frequentie staat afgesteld op 'radio armoede' en het geld zal bij velen weer als los zand door de vingers heen glippen... Want ze hebben nooit geleerd wat het is om een welvarende denkwijze op hen zelf toe te passen.  Laat staan dat men plotselinge rijkdom zou kunnen vasthouden. 

Maar als ik u nou eens vertelde dat u altijd al het 'winnende lot' op zak had? En dat dit lot goed is voor een onbeperkt lekker leventje met alle luxe die daarmee gepaard gaat?

Waarschijnlijk zult u mij voor gek verklaren maar ik weet zeker dat u ook die 'Millionaire Mindset' kunt aanleren! En u kunt er vandaag nog mee aanvangen. Op elke willekeurige dag van uw leven kunt ook u besluiten om de een denkwijze van overvloed aan te leren!

...en daar ga ik u de komende weken en maanden met tips en adviezen verder mee helpen.

Mocht u nieuw zijn op mijn blog dan raad ik u aan om de artikelen die ik eerder gepubliceerd heb eens op uw gemak allemaal door te lezen. En ook weer te herlezen want herhaling is de moeder van alle succes.

Als u de door mij gegeven tips voor een superleven stap voor stap dagelijks in de praktijk gaat brengen dan garandeer ik dat de kwaliteit van uw leven met sprongen vooruit zal gaan!

En vergeet ook niet af en toe terug te keren om mijn nieuwste bijdragen aan dit blog goed tot u door te laten dringen. Want ik zal alles in het werk stellen om de kennis die benodigd is voor een welvarender leven u proberen bij te brengen.

En dat allemaal gratis en voor niets. Wat wilt u nog meer?  Ik zeg: doen! ;-)

Tot slot nog een extra tip:

Als je op zoek bent naar een snelle methode om je vibratie op een hogere golflengte te brengen dan is lachen echt een turbotool om meer voorspoed in je leven te krijgen.

Want probeer je maar eens klote te voelen als je in een deuk ligt over een leuke sitcom of probeer maar eens om je zorgen te maken tijdens een geinig YouTube filmpje. Dat gaat natuurlijk niet.

Want 'zorgen maken' en een leven dat je tegemoet lacht, vibreren op twee totaal verschillende frequenties. Die kun je nooit tegelijk ervaren. En zolang u zich goed voelt kan onheil u niet vinden maar dobbert u mee op de altijd maar rustig voort kabbelende rivier van welzijn en voorspoed. Die stroomt altijd en eeuwig en het enige wat u hoeft te doen is om in uw bootje te stappen en rustig dobberend stroomafwaarts te gaan... 

...maar ga niet als een idioot stroomopwaarts peddelen! Want:

 'Life is supposed to be fun and no struggle!'

Dus, of u zich nu goed voelt of belabberd, door middel van het luisteren of kijken naar grappige en of hilarische sketches, films, tv-series, 'one man' shows of een stuntelende Job Cohen ;-) alles is toegestaan om je aan het lachen te brengen want daarmee verhoog je dramatisch de frequentie van je gevoel op een positieve wijze.

En je traint ook nog eens je buikspieren! ;-)

En hoe meer en des te langer je die geweldige golflengte kan vasthouden, des te sneller zullen al die mooie hoofdprijzen die voor je klaar liggen zich vanzelf in je leven gaan manifesteren. Want die liggen allemaal op dezelfde plank waar ook jouw bulderende lach weerklinkt en vibreert! 

Want niets is krachtiger dan wat je denkt en voelt! En niets is belangrijker dan DAT u zich goed voelt.

Maar wacht. niet wegklikken! Er is meer..!

(nee, dit is geen slechte Tell Sell reclame!;-) Ff serieus...

Er ligt een sluimerend, onuitputtelijk potentioneel binnenin uw diepste onderbewustzijn  op u te wachten om gewekt te worden... Een slapende oerkracht die net zo sterk is als dezelfde energie die de planeten en sterrenstelsels heeft geschapen!

Het enige wat u moet doen is weer verbinding maken met deze moeder van alle energieën!

Ik zal in de komende weken stap voor stap uitleggen waar het stopcontact voor deze energiebron zit en hoe u uw stekker er in moet steken. Daarna kunt u uw ingebouwde accu weer helemaal opladen via dit geweldige potentieel en kunt u optimaal en onbeperkt gebruik kunt maken van deze oerkracht zodat u weer de creatieve en scheppende intelligentie kunt zijn die u behoort te zijn... met alle welvaart die daar mee gepaard hoort te gaan!

...en zo voldoet u aan de reden waarvoor u hier op aarde bent gekomen!

Succes en tot de volgende keer!

O ja, en nu nog iets grappigs:

Geen opmerkingen: