dinsdag 12 juni 2012

Dageluks geluk.... is makkelijker dan je denkt!

Het zal je misschien verbazen maar het is even makkelijk voor je om een villa met zwembad te manifesteren in je leven of om een klein flatje van drie hoog achter in een kansenwijk te krijgen...

Want het universum zal het echt allemaal worst wezen waar jij de hele dag aan denkt. Het geeft je simpelweg de dingen die in de sfeer liggen van je dagelijkse aandachtsveld.

Weet je, het leven is in feite zo ongelofelijk lachwekkend simpel!

Als iedereen dat nou eens zou beseffen dan zou je de hele dag aan de rand van een zwembad in een zonnig land aan een Mojito lurkend álles kunnen krijgen wat je hartje wenste en het zou je ook nog een op een zilveren dienblaadje worden aangereikt.

Tja, waarom zou je makkelijk doen als het moeilijk kan? Helaas denkt 99% van de mensen daar precies zo over en is men ervan overtuigd dat je alleen met keihard knokken en ploeteren de dingen kan bereiken die men wenst.

Wees je bewust van het feit dat je krijgt waaraan je denkt. Dus denk aan wat je wil hebben. Negeer negativisme. Ban dit uit je systeem. En koppel je wensen aan een optimistisch en positief verwachtingspatroon dan kán voorspoed en welzijn niet uitblijven.

Denk eraan: Geluk is maakbaar! Alleen sukkels gaan naar een casino of kopen staatsloten. JIJ bent het winnend lot! Als je dat begint te beseffen staat het geluk vroeg of laat op je stoep.

Dus:  BLIJF elke dag op zoek gaan naar beter aanvoelende gedachten over je huidige leven. Zoek bewust naar dingen om je goed over te voelen. Het universum ZAL antwoorden. En beter zelfs dan in je stoutste dromen!

Life is supposed to have fun! Dus: Enjoy!!