donderdag 7 februari 2013

Droom uw Droom...! En laat het 'hoe' maar achterwege!

Pak een scherp en schoon mes en maak een flinke snee in je hand. Doet even behoorlijk pijn en het bloed zal er waarschijnlijk wel heftig uitgutsen!

Maar neem één ding van mij aan: als je maar lang genoeg naar die wond blijft kijken dan zul je merken dat op enig moment het bloeden zal stoppen. En de in het bloed aanwezige witte bloedlichaampjes zullen meteen aan de slag gaan om de nog aanwezige bacteriën te elimineren.

Hierna zal de wond langzaam uitdrogen en er zal zich een korst vormen door cellen in de huid. Deze korst zal uw wond beschermen tegen eventuele infecties.

Vervolgens zullen er onder de korst nieuwe cellen worden aangemaakt. Deze nieuwe cellen gaan de vervangende huid vormen die aanvankelijk lichtroze van kleur zal zijn en later als ze in aanraking komen met zonlicht zullen ze weer hun normale huidkleur krijgen.

Klus geklaard!

Ongelofelijk eigenlijk hè? Tijdens dit hele proces sta je er waarschijnlijk geen seconde bij stil dat je onderbewustzijn dit geweldige genezingsproces van A tot Z helemaal regelt.

Maar waarom zou je er ook bij stil staan? Je WEET gewoon dat het geregeld wordt voor je. Je gaat niet hysterisch gillend over straat lopen roepen:

"OH MIJN GOD IK HEB EEN SNIJWOND!" "IK BLOED DOOD!" "HET GAAT INFECTEREN WAARDOOR IK STERF AAN BLOEDVERGIFTEGING!!" "HELLUP!!"

Nee, natuurlijk doe je dat niet. Dat kans is erg groot dat er bij zulk gedrag mannen langskomen met witte jassen die je voor de rest van je leven liefdevol in hun midden zullen opnemen.

Je wond zal genezen. En dat weet je.

Welnu, diezelfde genezende energie die er voor zorgt dat je wond geneest, die is ook aanwezig in alle andere duizenden processen die dagelijks in je lichaam plaats vinden.

Maar dat niet alleen. Deze altijd stromende en genezende energie van welzijn en voorspoed die stroomt 24 uur per dag onophoudelijk vanuit het Universum door mens, plant en dier en al het andere dat leeft in onze oneindige kosmos. Het is de energie die leven geeft en alles creëert van wat er maar mogelijk is.

En die energie is ook nog eens 24/7 voor iedereen op deze aardbol gratis beschikbaar!

Waarom maken we hier dan zo weinig gebruik van? Want uw onderbewustzijn weet wel hoe ze deze energie moet aanwenden om bijvoorbeeld onze bovenstaande wond te genezen. 

Het probleem is nu dat ons 'verstand' het onderbewustzijn vaak dagelijks in de weg zit. Het werpt onnodige barrières op waardoor ons onderbewustzijn zijn werk niet kan doen. Ons 'gezond verstand' denkt alles zelf wel te kunnen regelen. Het heeft onze intuïtie, of onze 'ware of hogere ik' helemaal niet nodig om dingen te realiseren.

Het gevolg hiervan is dat men een leven vol strijd creëert waarin men de waanovertuiging heeft dat door actief allerlei dingen te 'doen' men de gewenste zaken wel voor elkaar kan krijgen. Met als gevolg dat ons onderbewustzijn met zijn armen over elkaar machteloos moet toe zien hoe jij jezelf continue worstelend in de weg zit.

Hoe lossen we dit nu op?

Nou dat doen we zo: Vanaf nu af aan gaat jouw dagelijks bewuste persoontje zich alleen nog maar bezig houden met de blik te richten op die dingen die je verbeterd wil hebben in je leven. Ongebreideld fantaseren en dromen over de meest geweldige dingen die je van nu af aan wilt ervaren in je leven. De stouter dan stoutste dromen die je ooit hebt kunnen bedenken.

Want dat is de taak die je hebt als bewust persoon. En h e l e m a a l niks anders! 

(...dieren weten wel hoe ze moeiteloos moeten genieten...)


En laat de uitvoering ervan maar lekker over aan je onderbewustzijn. Want als deze een megacomplex proces als een genezende wond probleemloos kan uitvoeren dan moet de realisatie van die vrijstaande villa op een berghelling van de Provence met uitzicht op de azuurblauwe Middellandse zee helemaal een fluitje van een cent zijn!

Samenvattend: Je dagelijks JIJ moet helemaal niks ander doen dan dromen, fantaseren en focussen op de meest geweldige zaken en ervaringen. En vooral veel lol trappen!

Dát is je taak hier op aarde en niks anders.

Het onderbewustzijn, of het Universum regelt de rest wel allemaal voor je. Haha! Geweldig toch?

Denk er om: Er staan duizenden hulptroepen hierboven te trappelen om AL je wensen waar te maken!

...onder het motto: 'Your wish is my command!' 

Gogogo!

          (...heb jij al een plakboek met al je dromen die je nog gaat waarmaken?!)

  

1 opmerking:

Anoniem zei

Nou,als je zoals ik een koningin van de drama bent,ja,dan moet iedereen mijn bloedende wond zien..Nee,hoor het is waar,wij mensen staan er niet bij stil hoe genezend wij zelf kunnen zijn.Ik probeer me er nu zeker bewust van te zijn.
Dank je wel Luuk.

Hartelijke groeten Wilma