zondag 8 september 2013

Bestaan Aliens, God en Sinterklaas? (Deel 3 en slot)

We weten nu dat Sinterklaas en E.T. bestaat...maar bestaat God ook?

Einstein zei hier het volgende over:

"Als dit universum in zijn miljoenvoudige orde en precisie het resultaat van een blind toeval zou zijn, dan is dat net zo geloofwaardig als wanneer een drukkerij explodeert en alle druklettertjes weer op de grond terecht komen in de voltooide en foutloze vorm van het woordenboek."

Het grappige is nu dat ik dit citaat geknipt en geplakt heb van de website deatheist.nl. Een site die het bestaan van God ontkent en zelfs betwijfelt of Einstein deze woorden ooit gezegd zou hebben en al zou die ze wel gezegd hebben dan zou het citaat in ieder geval op zijn minst uit het verband gerukt zijn...

(Vreemd voor een site die zelf met tal van andere Einstein citaten op de proppen komt waarmee Einstein God wel zou ontkennen...).

Anyway, ik geloof in God maar die God van mij heeft geen ene reet te maken met de God van hel en verdoemenis die in de Bijbel gepredikt wordt. Die bestaat alleen in de geest van enge mannen in jurken die het volk onder de knoet willen houden.

Het concept God is eeuwenlang misbruikt door de kerk dus als u zich ongemakkelijk voelt bij deze min of meer religieuze benaming dan mag u ook gewoon het woord Natuur, Oneindige Intelligentie, Levenskracht, Al-Dat-Is, De Bron of weet ik veel wat voor benaming gebruiken...

(Of u gelooft gewoon helemaal nergens in. Dat kan natuurlijk ook. U moet niks...gelukkig maar!).  

Ik ben niet religieus maar geloof wel in een superintelligentie die ten grondslag ligt aan het briljante Universum waarvan wij nog maar zo weinig weten. En of ie nou God heet of weet ik veel hoe dat maakt me niet zo veel uit.

(De natuur zit zo geniaal in elkaar, daar moet een genie aan ten grondslag liggen. En Genie betekent Geest en Geest is God dus is het kringetje weer rond geloof ik...)

Even in a nutshell:

Het concept God is eeuwenlang alleen gebruikt om de mens onder knoet te houden. De mens is wijsgemaakt dat God ergens hoog in de hemel over je lot beschikt en dat u de meest gruwelijke en soms lachwekkende geloofsovertuigingen moest hebben om tot God te kunnen komen.

De waarheid is echter compleet tegenovergesteld. U bent namelijk zelf God! Althans, een Goddelijk deel zit in u. Dus u hoeft geen rare capriolen uit te halen om tot God te komen want u bent al Goddelijk! Dus:

'Praise the one and only YOU!
'The Devine and Holy You...! 
Halleluja!! (Of zoiets...).

Da's echt supergoed nieuws want nu hoeft u als man niet meer in een jurk, of als vrouw in een grote zwarte vuilniszak of andersoortig rare kledij over straat om naar de moskee of kerk te gaan om te bidden tot God of Allah. Nee het enige wat u voortaan hoeft te doen is megazielsveel van uzelf houden!

Mooi toch? Want als God in u zit (...staat letterlijk zo in de bijbel!) dan hoeft u alleen maar uzelf lief te hebben en dan heeft u ook onmiddellijk God lief. Makkelijk hè?

En als u vergeving voor uw zonden zoekt dan hoeft u ook niet meer naar de biechtstoel. Nee, u vraagt en geeft uzelf vergeving en al uw wroeging, problemen en andersoortige schuldgevoelens verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Het is echt allemaal zòòòò simpel...

Maar het wordt nog mooier: ook als u een betere wereld wilt en als u de mensen om u heen een warm hart toedraagt of wellicht wilt genezen dan is het enige wat u hoeft te doen uzelf te vergeven!

Dat is ontdekt door en dokter in Haiwai die deze techniek toepaste op patienten in een inrichting en ze allemaal stuk voor stuk genas totdat het ziekenhuis uiteindelijk zelfs leeg liep. En dat zonder ook maar één patient individueel te hebben behandeld.

Deze techniek heet Ho'oponopono. In onderstaand Youtube filmpje wordt dit concept uitgelegd door Joe Vitale (van The Secret) dus kijkt u zelf maar even;

 

    
Kijkt u ook nog als tijd heeft naar de andere drie filmpjes van Joe Vitale. Die heeft een zeer interessant leven gehad. (Voor meer info over Ho'oponopono klik dan hier om naar de site van Dirah.org te gaan waar een heel artikel incluis technieken en dit filmpje nog een keer staan).

Samenvattend:

Er is een God, U bent een God, wij zijn allen een God! Met Goddelijke powers! En een Goddelijk lijf! haha! Nee, serieus. U kunt alles krijgen, meemaken en realiseren, ...even beyond your wildest dreams...!

Dus wees lief voor jezelf en vooral vergevingsgezind. Vergeef jezelf en de hele wereld wordt 'a better place' voor iedereen om in te leven. Want we creëren onze eigen realiteit. Daar zijn we 24/7 mee bezig.

Wil je een betere wereld zonder conflicten en bankcrisissen? Wees lief voor jezelf en richt de blik op die zaken die je wel graag wilt zien! Je kunt het!

Want je bent een God en Goden kunnen Zonnenstelsels en Universa creëren dus een betere, gezonde, schone, welvarende en vredelievende wereld fixen is echt peanuts voor je....!

Yes you can....dus Gogogogo...God!1 opmerking:

Anoniem zei

Lang geleden dat ik heb gereageerd op je blog Luuk.Waar haal je het toch allemaal vandaan.Je raakt me nog steeds aan.Je raakt me aan in mijn waarheid en die komt overeen met jou waarheid.
Een warme groet Wilma.

P.S.Bewijzen dat ik geen robot ben.Dat is moeilijk!!! Ha ha