dinsdag 24 september 2013

Warme aanbevelingen voor een aangenamer verblijf op aarde!

Was even (en nog steeds) errug druk met de zakelijke kant van het leven. Tijd om weer wat neer te pennen.

Warme aanbevelingen voor een aangenamer verblijf op aarde:

Als je leven een aantal hinderlijke situaties herbergt en je loopt hierover te klagen, dan zal de oplossing voor je problemen nooit dichterbij kunnen komen.

Dit om de doodeenvoudige reden dat gewenste situaties altijd op een hoger niveau vibreren dan ongewenste en dan simpelweg niet kunnen resoneren met je huidige staat van gevoel. Dus niet bij je kunnen komen.

Als je dus merkt dat jij je niet helemaal goed voelt over een bepaalde minder prettige omstandigheid, weet dan dat je toch een manier zal moeten vinden om jezelf vrolijker, of op zijn minst, minder slecht zal moeten gaan voelen.

Want hoe langer je stil blijft staan bij 'Wat is', des te langer de 'Wat is' situatie je actuele realiteit zal blijven.

Ik heb ook wel eens klotedagen met soms op het oog onoverkomelijke problemen. Maar als ik dan een paar dagen verder ben blijkt het probleem meestal toch wel opgelost te zijn.

Je mag je dus wel eens rot voelen maar blijf vooral niet te lang in het neerslachtige gevoel hangen.

Doorgaans maak ik me gewoon nergens druk over. Is compleet zinloos en brengt de oplossing niet dichterbij. En 99 van de 100 keer gaat alles ook prima en zelfs alleen maar nog beter.

Zodra jij gedachten en gevoelens gaat aanbieden die beter zijn dan je vorige dan moet het universum reageren. Met de meest verassende en prettige gevolgen.

Geloof hierin. Het is de absolute waarheid!

       
'Wat is' dat is een situatie die we niet meer willen zien. Tenzij je zeer gelukkig bent. Ga dan door met wat je al deed. Maar is je huidige leven nog niet op de rails, blijf je dan focussen op waar je naar toe wilt.

Ga je handenwrijvend verheugen op wat er allemaal voor je in het vat zit. Je moet gewoon een wandelend 'vision board' worden. Continue mentale plaatjes projecterend aan je onderbewustzijn, net zolang totdat je wensen gemanifesteerd zijn in je huidige realiteit.

Weet dat alles een illusie is op aarde. Pas als je droomt dan ben je los. Dan kun je alles. Ik had laatst een droom die zo helder en mooi en realistisch was dat het leek of ik dagen was weggeweest toen ik wakker werd. Heel bijzonder.

In je dromen ben je niet gehinderd door de beperkende ideeën van je omgeving maar kan alles direct gemanifesteerd worden. Soms de meest krankzinnige dingen waar geen touw aan vast te knopen is. Louter en alleen omdat je geest in de nacht totaal alles uit de vrijheid wil halen die dan plots tot zijn algehele beschikking is.

Aanbeveling voor geluk:

Neem je nu voor dat als je morgenochtend wakker wordt je maar één doel voor ogen hebt: Je gaat je vandaag gelukkig en goed voelen!

Koste wat het kost. Whatever it takes! Alles moet hier voor wijken. Je vent,  je werk, je kids of weet ik veel wat je niet zint in je leven. Alles wat in de weg zit uiteraard. Wat goed is dat mag blijven.

Al zou je nooit meer een baan krijgen: Jij gaat je goed voelen!
Al zou je nooit meer TV kijken. Jij hebt het naar je zin!
Al zou je nooit meer thuiskomen: Ik voel me heerlijk!
Al zou je nooit meer een peuk roken. Ik voel me geweldig!

Al zou je omgeving denken dat je niet goed bij je hoofd bent: je hebt schijt aan de wereld!

Alleen wat jij wilt en hoe jij je voelt dat doet er toe! De rest is aangeleerde onzin.  

Ga dit doen. Schrijf desnoods een kort recept aan jezelf met geluksaanbevelingen waardoor jij je morgen goed gaat voelen. En herhaal dit recept dagelijks. Drie keer per dag met een glas water erbij neem je deze gelukspil in.

En wie niet mee wil werken die moet maar opzouten. Trek je geen ruk aan van anderen. De enige die er toe doet dat ben jij! Knoop dit in je oren. Pas als jij gelukkig en heel bent wordt de wereld ook een betere plaats. Vandaar het gezegde verbeter jezelf en verbeter de wereld.

Vergeef jezelf voor dingen die fout gingen. Kan nooit erger zijn dan in mijn geval. Jouw fouten stellen geen ene reet voor. Het zijn leermomenten. Niks meer en niks minder. Het heeft je gemaakt tot wat je nu bent: Een geweldig mens!

En blijf leren, blijf je verbazen en blijf je ontwikkelen...het leven is nooit af...komt nooit af....en geniet van elke dag..da's alles wat er is...de rest is illusie!

Geniet en ga ervoor! ...al duurt het maar twee minuten!

(...zet volume ff hard!..)

 

Geen opmerkingen: