dinsdag 14 juni 2011

Einstein: "Voorstellingsvermogen is belangrijker dan kennis."

Stel je eens voor dat je een microscoop zou hebben waarmee je oneindig zou kunnen inzoomen op bijvoorbeeld een hard stuk graniet. Als je dat maar lang genoeg doet dan zou je uiteindelijk bij de bouwsteen van alle materie uitkomen: Het atoom.

Als we dan nog verder inzoomen komen we uiteindelijk terecht bij protonen en neutronen en nog dieper vinden we niets dan bewegende en golvende energiedeeltjes. Deze trillende deeltjes zitten in het hele universum en alles om ons heen bestaat uit die trillende deeltjes, elk met zijn eigen unieke frequentie.

Het zou te lang duren om hier nog verder tot in detail op in te gaan maar elke grasspriet, dier en mens bestaat uit deze trillingen op verschillende frequenties. Ook je gedachten bestaan uit niets anders dan vibrerende energie.

We hebben per dag ontzettend veel gedachten en elk van die gedachten trilt weer op een ander trillingsniveau. Positieve of negatieve gedachten trillen dus met een verschillende frequentie. Dus ieder mens zit weer op een ander vibratieniveau.

Soms word je aan iemand voorgesteld waar je een praatje mee maakt en na vijf minuten weet je al dat je niks met die persoon hebt...  Dat komt dus omdat jullie frequentie verschilt... Soms loop je daarentegen wel iemand tegen het lijf waar je direct een klik of goeie 'Vibe' hebt. Die persoon zit dus wel op jouw golflengte.

Albert Einstein zei ook ooit:

"Als dit universum in zijn miljoenvoudige orde en precisie het resultaat van een blind toeval zou zijn, dan is dat net zo geloofwaardig als wanneer een drukkerij explodeert en alle druklettertjes weer op de grond terecht komen in de voltooide en foutloze vorm van het woordenboek."

Geen opmerkingen: